Min vision

Min vision:

Mangler du inspiration til boligen? En ny
The Interior Spotlight er Danmarks bedste boligblog der samler alt indenfor boligindretning, design, nyheder og trends

Følg med når vi deler inspirerende hjem fra vores egne læsere, skønne produkter fra vores samarbejdspartnere og de lækreste nyheder og nye trends.

“Min vision er at skabe et sted, der hjælper alle til at få det bedste ud af deres boligindretning. Jeg elsker at være kreativ og kunne inspirere.” – Camilla Krohn

Kvinden bag The Interior Spotlight: 

Camilla Krohn, 29 år og snart mor til 3 børn.
Bosat i Sønderjylland på Als, tæt på vand og skov, med mand, børn og kat.

Indretningsfanatikker, shopaholic og med svaghed for gråtonede nuancer.

Ideen:

Jeg har blogget over flere år om løst og fast, men mest i perioder. Da min kæreste og jeg købt hus i 2017, kunne jeg endelig skabe det hjem jeg havde drømt om. Jeg så på en af boliggrupperne på Facebook (Boligindretning med liv og stil) at de søgte en fast ugentlig blogger, og jeg sendte straks en ansøgning.

Jeg blev herefter kontakt med beskeden om at jeg var blevet udvalgt! Hér begyndte rejsen, da jeg for alvor satte gang i bloggen. Den udvikler sig uge for uge og til sidst besluttede jeg at skifte fra Blogger.com til min egen WordPress og eget domæne.

Her står jeg så i dag, relevativt kort tid efter at have startet for alvor, med en kæmpe succesfølelse og en blog der vil blive fyldt med masser af inspiration, ideen og viden.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen, og kontakt mig endelig ved spørgsmål eller samarbejde.

“Mit hjem er ikke perfekt, og det bliver det nok heller aldrig – så længe der bliver ved med at komme nyheder på markedet, som man bare MÅ eje!” – Camilla Krohn

Gå direkte til bloggen og lad din inspirere ♥