Ighygge

Hvem er arrangørene?

Camilla / @iamcamey
Anette / @lifeby_anette
Pernille / @pernilles.verden
Kristina / @by_kristina_p

Sabine / @rundt_om_malthe

Hvilken slags Influencere deltager?

Alle deltagere som har mulighed for at vinde præmier/goodiebags er blevet kontrolleret, om de har min. 500 følgere samt at de er aktive og har en åben profil. Der vil være alle slags, med forskellige profiler og fokusområder, så alle kan være med. Dermed sikre vi de bedste muligheder for omtale. Dette er regler der er blevet skærpet siden sidste år, for at tilgodese virksomhederne endnu bedre.

Er nogle af vores konkurrenter med?

Vi forsøger at udvælge firmaer således at der kun er én af hver “kategori”, af respekt for de enkelte firmaer, da vi vægter de enkeltes deltagelse højt. Der kan dog sagtens være flere med fx. Personlig pleje, men alligevel med forskellige typer af produkt. Spørg hvis du er i tvivl.

Er der nogen krav til dem der får goodiebags/præmier?

Ja, dem der vinder goodiebags/præmier, SKAL lave reklame på deres profil af samtlige produkter.

Hvor mange deltager beregner i?

Sidste år var der mere end 75 deltagere. Hvilket var voksende fra året forinden. Vi kan se stigende interesse på vores Instagram profil @ighygge, og forventer endnu større opbakning i år. Derfor søger vi også produkter til 80 goodiebags, som vi kan forkæle deltagerne med. Vi kender først et mere præcist antal når vi nærmer os eventet men allerede nu er mere end 85 tilmeldt.

Kan virksomheder deltage?

Ja, selvfølgelig. Kommer i som virksomhed for at netværke, og evt. finde kommende samarbejdspartnere, ville vi blive meget glade. Det er dog ikke muligt for jer at deltage i lodtrækningen om præmier og goodiebags.

Kan vores virksomhed få en stand med vores produkter?

Vi har sidste år haft 8 stande til eventet, men det viste sig hurtigt at være svært for deltagerne at komme til standene grundet pladsmangel. Vi har derfor indskrænket det i år til 5 forskellige udvalgte virksomheder. Der kan dog være chancer for at nogen takker nej eller springer fra, så tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis i gerne vil vise jeres produkter frem.

Hvor meget omtale får vi som virksomhed?

Vores eventprofil @ighygge vil følge virksomheden på Instagram. Der vil op til eventet løbende blive delt teasers på stories samt min. 1 opslag på profilen pr. virksomhed inden eventet.
Under eventet vil der blive taget billeder af præmiebordet, som deles på profilen samt vinderne af de enkelte præmier, sammen med vinderen. Vi prøver at dele så meget som muligt i løbet af dagen, og selvfølgelig tagge virksomhederne. Under eventet vil deltagende influencere selvfølgelig også dele på deres respektive profiler, fra eventet.
Efter eventet vil der løbende blive delt content på både stories og opslag fra eventet. Vinderne vil efter eventet også dele content af de præmier og goodiebags de modtager.

Hvad hvis vi ønsker ekstra omtale?

Arrangørene vil selvfølgelig også løbende dele content på deres egne profiler op til, under og efter eventet. Ønsker man ekstra omtale, kan der laves aftaler med arrangørene med ekstra goder til os, som vi kan vise frem på vores egne profiler. Dette havde vi stor succes med forrige år.

Kan vi få vores brochure med i goodiebags?

Vores erfaringer fra sidste år viser at det kan hurtigt blive uoverskueligt, og uinteressant at vise brochurer frem. Derfor ønsker vi som udgangspunkt ikke at tage brochurer med, med mindre de vedlægges et produkt.

Vi har intet produkt, men ønsker at give en rabatkode til vores hjemmeside?

Vores erfaringer fra sidste år viser meget lidt brug af rabatkoder med lave procenter. Vi ønsker derfor som udgangspunkt ikke at medtage rabatkoder under 20%.

Hvordan trækkes der lod om præmierne?

Alle godkendte deltagere kan købe lodder, hvor pengene går til velgørenhed. Max. 10 lodder pr. Person. Man er derfor som virksomhed med til at støtte et godt formål.

Hvad koster lodderne?

Prisen er 1 lod 20 kr, 3 lodder 50 kr, 10 lodder 100 kr. Hele beløbet går til velgørenhed!

Hvilken velgørenhedsorganisation støtter i?

Vi laver en afstemning, således deltere kan være med til at afgøre hvad de mener skal støttes. Vi offentliggøre det så snart det er fastlagt. UPDATE: Efter afstemning har det været størst tilslutning omkring at støtte Børnetelefonen. Alle pengene fra eventet vil derfor gå til Børnetelefonen.