Poster store – Plakater i alle designs

Poster store har mange smukke plakater i Skandinavisk design til overskuelige priser. Det er nemt at navigere rundt på hjemmesiden blandt de forskellige kategorier.

Med alt fra Statement- og fashionplakater til børne- og naturplakater, samt alt ind i mellem, er der meget at vælge i mellem.

Vægdecor er ikke bare plakater og pynt, men kan faktisk ændre hele udtrykket i et rum. Dine posters kan skabe blikfang eller være diskret. Uanset om man ønsker noget stort og fangende eller noget mindre og diskret, så findes det hos Poster Store.

Vælg dit look med smukke rammer

Du kan også købe rammer til alle dine billeder, i god kvalitet og mange størrelser og farver, som både guld, træ og sort, m.fl.

Poster store tilbyder heller intet mindre end 8 forskellige slags rammer, så du kan vælge lige fra lyse egerammer til smukke gulerammer. Selvfølgelig også i mange forskellige størrelser

Køb også passepartout til dine rammer, eller hæng plakaterne op direkte med de simple plakatophæng.

Find lignende indlæg fra Interior Spotlight – her

Find dine favoritter og skræddersy billedvæggen hjemme hos dig selv, men klik direkte til de fine plakater på billederne. Det er super nemt at få klikket en masse i kurven, men yderst svært at begrænse sig, idet der virkelig er mange smukke motiver.

Priser på både plakater og rammer er overskuelige, og hvor alle kan være med.

Der er derfor rig mulighed for at pynte sit hjem med smukke billeder der giver personlighed og glæde i dit hjem.

Jeg har fået lov til at forkæle mine læsere med 45% rabat på alle plakater hos Poster Store med koden theinteriorspotlight45

(gælder ikke ‘Selection’ plakater og rammer. Koden kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampagner på hjemmesiden)

Rabatkoden kan bruges flere gange, og udløber d. 5/10-2021

Tilmelder du deres nyhedsbrev får du jævnligt mail med nyheder, ny inspiration til billedevægge og temaer. De udvider med nye plakater hver tirsdag!

Skriv et svar