Table By Copenhagen

Table By Copenhagen er handcrafted interiør i træ og metal. Designet og produceret i København, efter dine ønsker og mål, til gode priser. Kvaliteten er høj og der er øje for detaljerne.

Det er unikke designs der kommer ud af produktionen hos Table By Copenhagen. De har nemlig selv designet alt deres interiør! Sortimentet består at interiør i træ og metal, stort som småt og med mulighed for at vælge lige nøjagtig de designløsninger der passer dit ønske.

Ønsker du en af de populære trallebænke, kan du vælge mellem ben i flere farver, samt bænke efter ønsket mål, så den passer lige nøjagtig ind i din stil! De fås også i et brugt look eller hvis man ønsker det som helt nye.

Sæbeholdere – Få styr på badeværelset med stil

Én af favoritterne hos Table By Copenhagen er de fine sæbeholdere. Holdere til sæbedispensere til at hænge på væggen. På den måde slipper man for et rod af shampooflasker og forskellige slags sæbe til både børn og voksne.

De fås i både sort og hvid, samt med 1-6 huller, så der er plads til lige det antal man har brug for. Sæbeholderne er også ideel til fx. køkkenet, og kan bruges til både håndsæbe og opvaskemiddel.

Der medfølger altid rawplugs og skruer til sæbeholderne, så det er nemt at gå til! Ligeledes medfølger der klistermærker som kan klistres på flaskerne. Der medfølger dog ikke flasker, da de kan købes i mange forskellige størrelser. De medfølgende klistermærker kan dog være svære at se på mørke flasker, da teksten er sort.

Sæbeholdere i sort og hvid fås med 1 – 6 huller, og med en hulstørrelse på 28 mm.

Metalbakker fra Table By Copenhagen

En nyhed hos Table By Copenhagen er indsatsplader til de fine metalbakker. Metalbakkerne kan købes i både firkantede og aflange, i mange forskellige mål. Ønsker man et helt sæt kan købe et bakkesæt bestående af 5 bakker i forskellige størrelser, som kan vælges med eller uden indsatsplader.

Indsatspladerne er nemme at ligge i bakkerne og vippe ud igen, så de kan skiftes efter behov og ændre hele looket!
De findes i flere forskellige farver, blandt andet kobber og messing, samt som spejl.

Dermed kan du skabe din helt egen stil, der passer ind i dit hjem eller begivenhed.

Se tips til smukke opsætninger – Klik her

Table By Copenhagen sælger også fine gadeskilte i metal, samt både spritstandere og borde i forskellige størrelser. Så mangler du noget nyt og unikt til din bolig, kan du finde et stort udvalg af spændende interiør hos Table By Copenhagen

Der er desuden også fri fragt ved køb over 200 kr!

Skriv et svar