Vær en klimahelt og shop hos Motatos

Ville det ikke være fantastisk hvis du kunne være en klimahelt og gøre noget godt for miljøet hver gang du handler dine dagligvarer?

Det kan du nemlig når du handler hos Motatos!

Når du handler dine dagligvarer hos Motatos køber du, som klimahelt, varer der ellers var gået til spilde af disse grunde:

  • Overproduktion
  • Fejlagtig emballage
  • Sæsonbestemte trends
  • Kort eller passeret holdbarhedsdato

Der er derfor altid er stort og varierende sortiment af forskellige produkter, man med god samvittighed kan smide i kurven.

Ud over at konceptet hos Motatos er godt for miljøet, så er det også godt for økonomien! Du kan nemlig spare op til hele 90% på varens normale udsalgspris og dermed spare rigtig mange penge.

Elsker du at være klimahelt, så tilmelder du dig deres nyhedsbrev og får besked om mange ekstra gode rabatter og tilbud, som lækre tarteletskaller til kun 1 kr. Coca Cola Zero til 5 kr flasken eller Knorr Hollandaise sovs også til kun 5 kr pr pakke.

I deres webshop er det nemt at navigere rundt blandt de mange kategorier. Se alle nyhederne, med mange nye produkter der hele tiden kommer op. Shop løs af kolonialvarer til aftensmaden, frokost og morgenmaden. Som her hvor vi har lavet simpel og lækker ret med pasta og tomatsovs fra Motatos.

Uden mad og drikke duer en klimahelt ikke!

Stil tørst med masser af spændende produkter i kategorien med lækre drikke. De sælger også kaffe, kager og lækkerier som slik, snacks og nødder.

Bliv klimahelt og køb dine kaffebønner hos Motatos

Går du op i træning og fitness, finder du en hel kategori tilegnet til dig. Her finder du et udvalg af proteindrikke, barer og pulver, igen med super gode rabatter!

Det er ikke kun fødevarer du kan handle hos Motatos men også shampoo, makeup, plejeprodukter og rengøringsartikler.

Ønsker du at handle økologisk, ja måske endda glutenfrit eller vegansk også, er der en kategori tilegnet til hver af disse levevej, så det er nemt at handle alt det du har brug for ét sted.

Lige nu kan du spare 10% på din ordre når du handler for over 399 kr med koden Camey10, samt få gratis fragt når du slutsum er over 399 kr!

Kunne du tænke dig at se med, når vi gennemgår vores ordre fra Motatos, så klik og se med her.

Kassen blev efterfølgende lavet om til en hyggeligt dukkehus, hvor der blev tegnet og malet blomster og fine detaljer.

Skriv et svar