Mal på sten – Halloween tema

Mal på sten med Halloween tema, nu tidspunktet nærmer sig. Det er en skøn aktivitet for børn og voksne, og oplagt som hyggeprojekt i efterårsferien.

At male på sten er både en kreativ og sjov aktivitet, hvor det kun er fantasien der sætter grænser. Ved nogle sten kan man allerede se motivet for sig når man samler den op på stranden.

How to guide:

  • Sten i flere størrelser (lyse glatte sten er at foretrække)
  • Akrylmaling (tuscher med Akrylmaling som fx Posca er at foretrække)
  • Klar lak på spraydåse (ikke strengt nødvendigt, men da malingen er vandbaseret holder motiverne meget bedre med lak. Lak er dog nødvendigt hvis stenene skal være udenfor)

Jeg finder altid mine sten både stranden. Her finder vi oftest flest lyse og glatte sten. Ujævne sten kan være meget svære at tegne på og hvis de er meget mørke kan farven have svært ved at træde igennem.

Ved brug af lak vil stenene blive en anelse mørkere.

Der findes mange forskellige muligheder når man skal male på sten, men jeg kan godt lide de forholdsvis simple, hvor alle kan være med.

Derfor har jeg her malet flere Halloween motiver, som kan laves af de fleste. Mal på sten i de motiver der passer bedst. Brug evt. Lim til at lime flere sammen eller ovenpå hinanden.

Små overraskelser

Spred smil og uhygge, ved at ligge stenene rundt omkring i dit nærområde. Folk der går ture kan samle dem op og tage dem med hjem. Især børn elsker det!

Mine børn elsker at lægge stenene ud, for at andre kan finde dem. Og de elsker at gå ture for at tjekke om folk har samlet dem op.

Følg med senere på året, hvor der kommer mere inspiration til stenmaling med julemotiver. Der vil løbende komme nye motiver til sæsonernes temaer og begivenheder.

Se flere DIY ideer her. Alt fra perlemotiver til julelandskaber og meget mere.

Skriv et svar