Duft dejligt med Paco Rabanne

Duft dejligt er shoppen der sælger dufte til din hverdag og fest, med skarpe priser og et stort udvalg af mange kendte mærker, som Calvin Klein, Hugo Boss, Paco Rabanne og mange flere.

Shopper du hos Duft Dejligt, shopper du hos en dansk familievirksomhed, der har et mål om at parfume ikke behøver at være dyre. De har derfor presset deres priser i bund, uden at gå på kompromis med kvaliteten og mærkerne. Ingen abonnement, ingen bindinger, kun gode priser på kendte brands!

Blandt mange kendte brands, store som små, finder du blandt andet Paco Rabanne på shoppen. Her kan du vælge blandt 12 herredufte og 12 kvindedufte, samt flere lækre body lotion, showergels og deodoranter.

Paco Rabannes – Olympea serie henvender sig til kvinder, med et smukt og feminint design i sart rosa nuancer.

Olympea serien består af to parfumer, den klassiske Olympea samt Paco Rabanne – Olympéa Acqua Légère. Til serien hører også en deospray, en body lotion samt en lækker showet gel.

Duften på Olympea serien matcher perfekt det luksuriøse og feminine design. Duften er fyldig og sød, sensuel og flirtende. Masser af skønne blomster, et strejf af vanilje gør den frisk og sød.

Topnote: Grøn mandarin, ingefærblomster, vandjasmin

Hjertenote: Saltet vanilje

Basenote: Cashmeretræ, ambra

En perfekt julegaveide til kvinden i dit liv. Find Olympea serien og mange andre lækre brands hos Duft Dejligt.

Læs også min anden anmeldelse af parfume fra Calvin Klein. Du finder indlægget her

Skriv et svar