Duft dejligt med Calvin Klein

Duft dejligt er shoppen der sælger dufte til din hverdag og fest, med skarpe priser og et stort udvalg af mange kendte mærker, som Calvin Klein, Hugo Boss og mange flere.

Den danske familievirksomhed har et mål om at parfume ikke behøver at være dyre, og de har derfor presset deres priser i bund, uden at gå på kompromis med kvaliteten og mærkerne. Ingen abonnement, ingen bindinger, kun gode priser på kendte brands!

Calvin Klein er bare ét af de førte brands hos Duft Dejligt. Calvin Klein er verdenskendte for både mode, makeup og parfume!

Duft dejligt er lagerførende med mere end 25 forskellige Calvin Klein Eau De Parfume og Eau De Toilette til kvinder. Med priser fra kun 133 kr endda for Eau De Parfume!

Til herre kan du vælge blandt 17 forskellige Eau De Toilette og Eau De Parfume, med priserne helt ned til 129 kr. Desuden tilbyder de også et udvalg af deodoranter og aftershaves!

Hos Duft Dejligt finder du også et udvalg af Calvin Klein unisex dufte, der kan bæres af både mænd og kvinder. Hele 8 forskellige unisex dufte, med priserne fra 78 kr for Eau De Toilette!

Calvin Kleins klassikere er CK One, som er én af deres serier, med dufte til både mænd og kvinder, samt et par unisex dufte.

Én af dem er deres røde udgave som fås i en Collectors Edition, og er en lækker unisex Eau De Toilette.

Duften kommer i en smuk rød æske, og i den er flasken med skruelåg. Der medfølger en pumpe, som man selv skal udskifte på flasken. At flasken kommer med skruelåg er en klar fordel, da man derved nemt kan have den med sig uden at være bange for at ventilen bliver trykket på og sprøjter ud i tasken.

CK One Red Collectors Edition er frisk og sød uden at være for feminin. Den dufter ikke sprittet eller skarp, men har en blød og rund duft. Skulle man beskrive duften, ville den kunne beskrives som en perfekt sensommerduft, ikke for let og mild men heller ikke for dyb og tung.

En duft der er særdeles velegnet til begge køn, uden at hælde til hverken den ene eller anden side. Prisen ligger til 198 kr for hele 100 ml Eau De Toilette!

1 tanke om “Duft dejligt med Calvin Klein”

  1. Pingback: Duft dejligt med Paco Rabanne • The Interior Spotlight

Skriv et svar