MODU – Endeløs kreativ leg for store og små

Kreativ leg med MODU, til store og små børn, med de spændende byggesæt fra MODU.

Med de smarte byggesæt fra MODU er der mulighed for fri udfoldelse, når der bygges racerbiler, broer, motorikbaner eller noget helt andet. Mulighederne er uendelige, og der kan bygges om og om igen.

Brug MODU i alle aldre

Da MODU kan bruges på mange forskellige måder, er der heller ingen aldersgrænse. Det kan bruges helt fra spædbørn der kan træne balance på basen, der kan vippe. Der kan bygges en gåvogn, med de bløde skumhjul til barnet der begynder at gå. Byg en racerbil til tumlingen, med drejehjulene på basen. De store børn elsker at lege jorden er giftig eller motorikbane, hvor der skal hoppes over, kravles under og balanceres på de forskellige klodser. Kort sagt er der mulighed for endeløs kreativ leg for store og små. Vores lille tester, på 3 år, kan fint selv samle og skille de mange forskellige dele fra hinanden.

Der findes 3 forskellige samlesæt, Curiosity Kit, Explorer Kit og dreamer Kit. Ved alle byggesæt kan samlepindene vælges i 3 forskellige farver. Klodserne er i en fin lysegrå farve, og samlepindene findes i gul, rød og blå. Priserne for et sæt ligger fra 899 kr. Inkl gratis fragt.

Der er samtidig mulighed for at tilkøbe alle delene enkeltvis, hvis man står og mangler ekstra klodser eller det ene hjul er blevet væk.

Designet på alle delene er enkelt og pænt, så forældre kan sagtens invitere legetøjet ind i stuen uden at det gør ondt i øjnene eller ødelægger indretningen.

MODU lover bæredygtighed

Når du køber MODU er du sikret 100% genanvendelig og fødevaregodkendt ABS-plast, gift-fri EVA-skum og CO2-venlig forsendelse. Alle materialer er 100% ftalat- og BPA-fri. Det er godt for både børn og miljø! MODU kan derfor også sorteres som genbrug.

Man kan derfor med god samvittighed bruge MODU, uden at gå på kompromis.

Slip kreativiteten løs, byg op, byg om, byg til. Der er endeløse muligheder og timevis af kreativ leg med de skønne samlesæt fra Modu.

Ønsker du at se indholdet af Dreamer Kittet, kan du følge linket hér, hvor vi ser nærmere på ét af de skønne samlesæt fra MODU

1 tanke om “MODU – Endeløs kreativ leg for store og små”

Skriv et svar