Bubliq – Tilføj bobler til alt

Bubliq er ikke en helt almindelig sodavandsmaskine, som du måske kender den. bubliq er en ’drink carbonator’, der udover at kunne tilsætte bobler til vand, også sætter kulsyre til vin, lemonade, saft, drinks, cocktails, iste m.m. Selv drikke med frisk frugt og grønt! Det er altså kun fantasien der sætter grænser, når du skal eksperimentere i køkkenet!

Bobler gør bare alt lige lidt mere friskt, lækkert og festligt, det kan vi hurtigt blive enige om. bubliq er derfor fantastisk til lige at løfte selv det mest almindelige som et glas vand.

bubliq er lavet i stilrent og tidsløst design. Det er tydeligt at mærke kvaliteten, og det enkle design gør at den passer ind i alle hjem. bubliq er super kompakt med sine kun 8 cm i bredden, som gør den til den slankeste af sin slags, verden over.

Pakken kommer med alt du skal bruge for at komme igang, og det er muligt at tilkøbe ekstraudstyr som ekstra flasker eller smarte genanvendelige sugerør i stål. Flaskerne er desuden BPA-fri, fri for phthalater samt anden skadelig kemi, så kan bruges med god samvittighed.

Den nemme betjening og super smarte Air-Charge teknologi gør at du kan lave sprudlende drinks på få øjeblikke. Du behøver faktisk slet ikke at dreje flasken på plads i maskinen, som man f.eks. skal på mange andre modeller fra eksempelvis Sodastream. Med bubliq sætter du bare låget på, indsætter maskinen i standen, og trykker let på toppen for at tilsætte kulsyre. Det gør, at den er fantastisk nem at anvende, selv for børnene, der elsker at trykke på den, for at se boblerne hvirvle ud.

Der er mange gode forslag til at lave lækre drikke, med bubliq. Tilføj bobler til saftevand med hyldeblomst, tilsæt frisk frugt i dit boblende postevand eller giv din iste et sprudlende pift.

Det er virkelig mange muligheder, og min personlige favorit er helt klart hyldeblomstsaftevand med lidt kiwi og så tilsat et friskt pust bobler fra bubliq.

Find din egen favorit, som fx. en sprudlende cosmopolitan eller forvandel din hvidvin til mousserende. Gør hverdagen lidt mere festlig på en nem og smart måde med Bubliq drink cardonator.

Husk at tilmelde deres nyhedsbrev for tips, drinks idéer og tilbud.

2 tanker om “Bubliq – Tilføj bobler til alt”

  1. Vi er SÅ glade for vores bubliq maskine! Vi bruger den hver dag, og min mand vil gerne have ekstra mange bobler i sin danskvand, hvilket bubliq maskinen giver! Meget bedre end sodastream! Kan klart anbefales

Skriv et svar