Vægdecor fra Poster store

Vægdecor er ikke bare plakater og pynt, men kan faktisk ændre hele udtrykket i et rum. Dine posters kan skabe blikfang eller være diskret. Uanset om man ønsker noget stort og fangende eller noget mindre og diskret, så findes det hos Poster Store.

Poster store har mange smukke plakater i Skandinavisk design til overskuelige priser. Det er nemt at navigere rundt på hjemmesiden blandt de forskellige kategorier. Med alt fra Statement- og fashionplakater til børne- og naturplakater, samt alt ind i mellem, er der meget at vælge i mellem.

Søger du efter specifikke størrelser eller farver, kan du nøje filtrere mulighederne og få vist plakater indenfor dine ønskede kriterier.

Poster store tilbyder heller intet mindre end 8 forskellige slags rammer, så du kan vælge lige fra lyse egerammer til smukke gulerammer. Selvfølgelig også i mange forskellige størrelser!

Køb også passepartout til dine rammer, eller hæng plakaterne op direkte med simple plakatophæng.

Noget der er utrolig populært indenfor vægdecor, er smukke og inspirerende billedevægge, med billeder i forskellige størrelser og kombinationer.

Ønsker du hjælp og inspiration til at skabe den perfekte løsning i dit hjem, kan du besøge deres inspirationsside, med mange forskellige billeder af vægge med smukke farver, temaer og looks.

Find dine favoritter og skræddersy billedvæggen hjemme hos dig selv, men klik direkte til de fine plakater på billederne. Det er super nemt at få klikket en masse i kurven, men yderst svært at begrænse sig, idet der virkelig er mange smukke motiver.

Vi har fået klikket lidt hjem til børneværelset, som giver et simpelt og roligt udtryk, med dæmpede farver og smuk natur. Alle plakater er trygt på bæredygtigt fremstillet papir af høj kvalitet. Og det kan tydeligt mærkes!

Tilmelder du deres nyhedsbrev får du jævnligt mail med nyheder, ny inspiration til billedevægge og temaer. De udvider med nye plakater hver tirsdag!

Jeg er så heldig at kunne forkæle jer med 30% rabat på Poster stores skønne produkter.

Brug koden theinteriorspotlight30

Koden giver 30% på alle plakater (undtagen ‘Selection’ plakater og rammer). Koden kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampagner på hjemmesiden. Koden er gyldig til og med 27/8-2020

Skriv et svar