Stolespecialisten

Stolespecialisten tilbyder et stort udvalg af mange forskellige stole, bænke og udendørsmøbler til både private og erhverv.

Leder du efter en bænk til entreen? En lænestol med skammel foran tvet? Eller havemøbler?

Hos stolespecialisten.dk finder du alt fra otiumstole og liggestole til gamerstole og børnemøbler. Der er mere end 30 forskellige kategorier af stole typer at finde hos dem.

Virksomhedsløsninger

Er du erhvervsdrivende og ønsker nye lækre kontor-, cafe- eller venterumsstole, så har stolespecialisten masser af viden og erfaring.

De har et kæmpe sortiment af kontorstole. Både store og små, ergonomiske og sadelstole. Der er helt sikkert en løsning der opfylder dine ønsker og behov, for dig og dine medarbejdere. De dygtige salgskonsulenter er uddannede fysio- og ergoterapeuter, som derved sikre den bedste komfort og mulighed for dig.

De har et kæmpe sortiment af hvile-, læne- og otiumstole. Både med og uden liggefunktion, elektroniske eller manuelle samt stole, perfekte som hjælpemiddel, med sædeløft. Har man ikke mulighed for at besøge deres showrooms, kan man kontakte Stolebussen, der ganske gratis bringer stolen til dig eller dine pårørende, så den kan afprøves i vante omgivelser, i ro og mag.

Hos Stolespecialisten finder du også kendte designerbrands som House Doctor og Hübsch, der er kendte for deres smukke og luksuriøse designs, til gode priser.

Der er kort sagt ALLE slags stole, til både ude og inde, store og små samt alt det midt i mellem.

Besøg dem i deres showrooms i Osted/Lejre samt Løsning. Her kan du se og prøve de mange flotte og praktiske designs, samt få råd og vejledning til at finde den løsning der passer bedst til fine behov.

Rentefri finansiering

Stolespecialisten tilbyder også rentefri finansiering, så du kan shoppe her og nu uden at skulle bekymre dig om en stor regning her og nu. 0 i renter, 0 i oprettelse og 0 i gebyr.

Ønsker du at spare penge, så kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev og få 10% i velkomstrabat.

Skriv et svar