Test af Brother symaskine KE14s

Jeg har i samarbejde med Momster og Proshop fået lov til at teste den super smarte Brother KE14s symaskine.

Jeg har altid elsket at være kreativ, fordybe mig i ting og skabe noget. Uanset om det er perleplader, strikketøj eller kreationer fra symaskinen. Det er bare hyggeligt!

Hen over sommeren er der rig mulighed for at fordybe sig og få gang i symaskinen. Det betyder at der kommer en masse fine ting og sager igennem hænderne.

Børnene har allerede en masse forslag til ting de gerne vil have syet, og de elsker at sidde og kigge på.

Emma har bedt om nyt sengetøj til dukkevognen, så det bliver første projekt. Det er forholdsvis simpelt, når man som jeg er relativ nybegynder.

At kunne sy med og til mine børn gør det hele meget sjovere og hyggeligere. Der bliver fortalt en masse sjov ting, kommet med nye og spændende ideer og input. Det er super skøn kvalitetstid med mine børn og de lærer hvor fantastisk det er at skabe noget selv.

Brother symaskine er nem at betjene også hvis man aldrig har prøvet at sy før. Vejledningen er nem at følge og så kører det bare der ud af.

Jeg er særligt begejstret for drop-in spole systemet. Det gør det meget lettere at tråde symaskinen, som ellers godt kan være en udfordring ved andre symaskiner. Jeg har tidligere altid brugt min mors symaskine hvor det var utrolig svært at tråde den, så dette drop-in spole system gør det bare meget lettere.

Jeg er meget positiv overrasket over hvor god en maskine man får for blot 870 kr som er en ganske overkommelig pris. Jeg vil klart anbefale Brother KE14s, da den er super let at betjene, klargøre og fylder ikke meget. En perfekt maskine til at starte ud med.

Se resultatet af Emmas nye sengetøj til dukkerne her

Skriv et svar