AmorDesign – Smedearbejde og design

Amordesign er godt gammeldags håndværk – direkte fra smedeværkstedet. De er kendt for deres fantastiske smedearbejde og designs i stål.

AmorDesign er etableret i 2013, af Jacob Amorsen, der ønskede at levere godt og solidt håndværk, efter mål og behov. Han varetager både store og små opgaver, fra små beslag til ølkanonerne på Skanderborg festival!

De laver alt på eget værksted. Specialopgaver efter ønsker samt designs fra deres faste sortiment.

Udendørs designs

Hos AmorDesign finder du smukke, stabile og dekorative højbede til haven. Højbedende fås i flere designs med mange forskellige muligheder. Højbede med glas, hjul, ben eller selvvandende. Det er mange muligheder for at opfylde dine behov.

Match dine højbede med deres fine krukker!

Indendørs designs

De laver også stilrene og dekorative skraldespandsskjulere, i mange designs som er tidsløse, solide og i høj kvalitet.

Ønsker man at pifte hjemmet op, leverer de de fedeste stumtjenere udformet som træer.

Få dem både til væggen og fritstående. De opfylder ikke kun dagligdagens praktiske behov men er også dekorative og en detalje der står frem. Få dem i flere farver og størrelser, eller blot en enkelt gren til at hænge på væggen.

Mangler du yderligere dekoration til væggene i hjemmet skal du lade dig forelske i deres smukke lilje-vægdekorationer, både med og uden ledlys. Eller deres søde fuglepar, i sort eller galvaniseret stål.

De søde fugle måler 32×32 cm og koster blot 400 kr for et par. Perfekte som knager, både på børneværelser og i entreen. En perfekt blanding af det praktiske og dekorative.

Elsker man deres ikoniske træ-design, så er det muligt at få det som smykkestativ også. Smykkestativerne fås i 5 forskellige farver og måler 19 cm x 38 cm. De er lavet i metal, med slidstærkt lak, så man kan opbevare sine smykker på træet i mange år frem.

Smykkestativerne er lige nu på tilbud til blot 300 kr. stk.

Kig fordi AmorDesign, se de mange flotte designs eller kontakt dem hvis du har en drøm der skal realiseres.

Skriv et svar