Helena Design smykkekollektion

Helena Design smykkekollektion er smukke håndlavede smykker af høj kvalitet og design.

Priserne starter fra 215 kr. for et sæt og svinger op til 400 kr. afhængigt at design og materialer.

Om du er til sølv eller guld, enkelt design eller spraglet look, sarte nuaucer eller masser af knald på farverne, så har Helena Design noget for dig.

Dette sæt er af 925 sterling sølv, 24 karat guldbelagt, som giver et eksklusivt guldlook, og tilført vedhæng af ferskvandsperler. Prisen for disse smukke øreringe er 395 kr.

Dette sæt er 925 sterling sølv, med en mindre ferskvandsperle. Det enkle look er diskret men intet mindre end fantastisk og passer til enhver lejlighed. Et klassisk look, både til hverdag og fest. Prisen for dette sæt er 359 kr.

Dette sæt er 925 sterling sølv, 24 karat guldbelagt, og tilføjet en enkelt lille perle i rose nuance. Jeg er vild med de sarte farver, det gør designet diskret men utrolig smukt og feminint. Dette design koster 300 kr.

Helena Design har ikke kun øreringe, men også armbånd, ringe og halskæder i mange forskellige designs. Hun arbejder både med perler, forskellige stene som Rosa Quatz, Pyrit, m.m. Så hvis du har en fødselssten eller en sten der betyder særligt meget for dig, så er jeg sikker på du finder det perfekte smykke hér.

Følg hendes Instagram

Elsker du også hendes smukke designs, så kan du klikke disse designs hjem, samt mange andre flotte smykker. Der er noget for enhver smag, og har du noget helt bestemt i tankerne er jeg sikker på hun kan hjælpe dig på vej.

Besøg hendes hjemmeside her for at se de mange smukke designs

Spørg og kommentér endelig.

Stay tuned for more Follow on Instagram – @iamcamey

(Alle billeder tilhører undertegnede, og indeholder reklame og sponsorerede produkter)

Skriv et svar