Posterlounge – Alt i vægdecor

Webshoppen Posterlounge tilbyder ikke kun plakater i et kæmpe udvalg af forskellige størrelser og motiver. Du kan vælge dine yndlingsmotiver på lige det materiale du ønsker.

De smukke balletsko er printet på akrylplade, så du slipper for rammer. Akrylen er meget robust men giver et enkelt og skinnende look. Perfekt til gallerihylden på pigeværelset.

Ønsker du et mere mat og naturligt look, kan du også vælge at få dit design printet på træplade. Du vælger selvfølgelig selv dit design og størrelse til printet.

Posterlounge tilbyder mere end 84.600 unikke designs, fra alverdens forskellige kunstnere, grafikere og fotografer. Alle designs kan printes på lige dét materiale du ønsker, samt mange forskellige størrelser.

Diverse muligheder, til overkommelige priser

Priserne er yderst overkommelige, da de fleste priser starter fra blot 39 kr., og fragten starter fra blot 19 kr. afhængigt af ordrestørrelsen.

Posterlounge tilbyder desuden også hele 100 dages returret!

For at hjælpe dig med at finde det perfekte match til din bolig, er der rigtig mange filteringsmuligheder blandt de mange forskellige designs.

Sortér efter temaer, rum, boligstil, farver, formater, m.m. de mange valg hjælper dig med at finde lige dét der passer til dit ønske og stil.

Hvad enten du er til abstrakte værker, minimalistiske grafiske elementer eller naturfotografier, så finder du det hos Posterlounge, blandt tusindvis af kunstnere.

Jeg fik også lige tilfredsstillet min lidt nørdede side, med et print på lærred af den hyggelige Hobbithule!

Jeg har nu vist jer lidt af de forskellige størrelse, designs og materialer, så i kan se blot en brøkdel af de mange mange muligheder der tilbydes hos Posterlounge.

Rabatkode

I har mulighed for at spare 20% på jeres ordre hos Posterlounge, med koden CAMEY20, som gælder t.o.m 20. April 2020.

Så tøv ikke med at fylde kurven, med de mange flotte designs og materialemuligheder.

Spørg og kommentér endelig. 
Stay tuned for more 
Follow on Instagram – @iamcamey 


(Alle billeder tilhører undertegnede, og indeholder reklame og sponsorerede produkter)

Skriv et svar