Indret dit hjem med planter

Majas hjem er fyldt med liv, planteliv. Massevis af planter, i alle afskygninger, pryder det smukke hjem. Her viser hun hvordan du kan indrette dit hjem med planter, både ude og inde.

Maja har til huse i Hvidovre, i en skøn medejerbolig på 127 kvm, samt den smukkeste have på ca. 80 kvm.

Her har hun indrettet deres hjem med masser af levende planter, interiør med sjæl og skønne farver.

“Det er et hjem med ting der har sjæl og hvad vi kan lide. Går gerne udenom den generelle mode, så er ikke boligstylist. Jeg er ikke bange for farver, og de fleste ville nok mene at jeg har for meget af alt.” – Maja

Maja er selv vokset op i et hjem med masser af stueplanter, da hendes mor var rigtig glad for stueplanter. Det er bestemt en kærlighed Maja har taget med sig videre fra sit barndomshjem.

Maja køber ret ofte nye planter, da enkelte jo engang i mellem må lade livet – grønne planter skal man aldrig gå ned på!

Planter er ikke kun godt for humøret og sjælen, men også for indeklimaet. Mange planter har luftrensende egenskaber, hvor andre, som fx. Aloe Vera, har en helende og lindrende effekt.

Læs dette indlæg med planter perfekte til badeværelset – læs med

Er du nybegynder indenfor planteverdenen, anbefaler Maja er starte ud med “Bloggerplanten”, nærmere betegnet som Monstera. Den er yderst taknemmelig, og utrolig smuk. Planten er vældig populær blandt bloggere og instagrammere, deraf har den fået kaldenavne “bloggerplanten”.

Det er ikke kun indenfor man ser Majas kærlighed til planter. De 80 kvm have er fyldt op med smukke træer og planter, i jorden og krukker. Hendes yndlings er kirsebær træer, og i haven finder man heller intet mindre end 5 stk.

Majas have er naturligvis lige så velplejet og smuk som hendes bolig. På trods af de mange mange buske, blomster og træer, så står det hele smukt og skaber en fantastisk stemning.

Der er ingen tvivl om, at der i sommertiden bliver tilbragt langt de fleste timer udendørs i den smukke have, og hyggelig terrasse.

Kunne du tænke dig at følge med i Majas smukke og inspirerende planteverdenen, så følg hende på Instagram – By_Maja_

Spørg og kommentér endelig. 
Stay tuned for more 
Follow on Instagram – @iamcamey 


Skriv et svar