Branden i Hørup

branden i hørup

Branden i Hørup, er ikke bare en brand i et lokalt firma, men et personligt mareridt for min familie.

Himex har desværre fået indleveret et kundebatteri, som grundet ustabile og hævede celler, desværre kortsluttede allerede inden det overhovedet var nået på værkstedet.

Selvom vi handlede hurtigt, efter anvisningerne og på vores 12 års lange erfaring, (få sekunder tager lithium om at antænde, og danner sin egen ilt) var der ikke noget der kunne havde været handlet anderledes på.

2/3 bygningger er desværre opgivet, og den sidste ødelagt af røg og vand. Den sidste bestående bygning er reddet, men har store omfattende skader efter sod og vandmasserne. Tiden vil vise om den kan benyttes på sigt.

Ikke blot mine forældres livsværk, men også vores families samlingspunkt, minder og alle ejendele tilhørende mine forældre, bror og søster, er borte.

Vi er alle i chok, og prøver at finde fodfæste i et stort kaos, hvor vi ikke engang nåede at rede vores telefoner eller bilnøgler.

Mine forældre og øvrige husholdning, har ikke andet tilbage end det tøj de står i .

Branden i Hørup, er ikke bare en brand i et lokalt firma, men et personligt mareridt for min familie.

Bøn til lokalområdet

Vi ser rigtig mange begive sig rundt om bygningen, både af børn og voksne. Vi ser meget gerne at i respektere at vores familie har lidt et kæmpe tab, og at grunden STADIG er privat! Vi har sågar oplevet folk inde i bygningerne. Det er IKKE ok! Hverken af respekt eller for jeres egen sikkerhed.

Artikler

https://jv.dk/artikel/kortsluttet-batteri-himex-i-hørup-er-brændt-ned-til-grunden

https://jv.dk/artikel/batteri-br%C3%B8d-i-brand-og-tog-b%C3%A5de-firma-og-hjem?fbclid=IwAR00CuH_444D40p2dci2v7B0Dq4W1AlRyfpdT9tGi6Y4R1s2qg1KmQoIVrc

https://jv.dk/artikel/hørups-gamle-rådhus-brænder

1 tanke om “Branden i Hørup”

Skriv et svar