Påskeideer med Hama perler

Påskeideer til påskepynt lavet med Hama perler, er til både børn og voksne.

Jeg har været igang med perlepladerne og lavet lidt inspration til påskepynt. Alle mønstre er lavet med Hama midi perler, som er den mellem størrelse, og nok også den mest gængse. En perfekt aktivitet til fx. påskeferien.

Jeg har købt perler hos Kids-world, der har et stort udvalg samt mulighed for at betale med børnepenge, så man ikke står og skal have penge op af lomme her og nu.

Elsker man at lave perlemønster, som disse påskeideer så skal man kende Anja Takacs, som et kendt for hendes perledesigns og perlebøger. Besøg hendes Instagram profil her

Familien Påskekylling

Kyllingerne måler mellem og cm. De er virkelig søde som fx. Pynt til påskebordet.

Påskeharer i alle regnbuens farver

Disse små påskeideer er nemme at lave og et hurtigt design der kan laves i alle regnbuens farver. Hurtige at lave, især velegnet til børn som hurtigt mister tålmodigheden med de små perler.

3D stående påskeæg

Disse påskeideer er lavet så de kan sættes sammen og blive til 3D designs, som kan stå af sig selv. Størrelserne kan justeres efter ønske, så man kan lave dem i forskellige størrelser og sammensætte i par.

Påskeideer til de Royale

Disse designs er jeg VILD med! Der er ingen tvivl om at looket er velkendt og vellidt af de fleste. De smukke hvide baggrund står i flot kontrast til det royale blå mønster.

Jeg har lavet et par forskellige designs, som selvfølgelig også kan laves i sorte, hvis man ønsker det. Er de ikke smukke?

Der findes utrolig mange søde, sjove og fine designs på nettet og alle viste designs er ikke mine men er fundet på Pinterest. Her findes et helt univers af påskeideer samt ideer til alle mulige perleplader.

Alle designs er lavet i midi perler, som nemt kan købes hos Kids-world med hurtig levering.

Læs sidste års indlæg med det smukkeste påskepynt – klik her

Se også min Youtube kanal med lidt forskellige ideer til kreative projekter for børn og voksne – klik her

2 tanker om “Påskeideer med Hama perler”

  1. Pingback: 25 aktiviteter til børn • The Interior Spotlight

Skriv et svar