Indret dit hjem med genbrugsguld

genbrugsguld

Genbrugsguld er et ord der virkelig kommer til rette i Stines hjem. Her finder du masser af unikums, historie og et hjem der er langt fra sort, hvidt og minimalistisk.

Stine bor i Vordingborg på Sydsjælland sammen med hendes mand og 2 drenge. Familien bor i en rød mustensvilla fra 50’erne, hvor hun har bygget deres hjem op med masser af skønne loppefund som er den genbrugsguld.

Da de begyndte renovering af villaen, ønskede de at bibeholde så meget af dens oprindelighed som muligt. Villaen har derfor stadig masser af små rum, som kendetegnes for huse bygget i 50’erne.

Kærlighed til teak

Kigger man rundt i hjemmet, får man klart et billede af stolen, som tydeligt siger – retro!

Både Stine og hendes mand har en fælles forkærlighed forløber i teak og palisander. Kærligheden til teak er fælles, hvilket også er en råd tråd igennem hele boligen, lige fra børneværelserne til køkkenet.

Der ligger utrolig meget personlighed og karakter i deres 50’erbolig. De fede retrofund er bundet sammen af masser af keramik, arvestykker og mere moderne lampeklassikere.

Stine har Ikke kun en svaghed for genbrugsguld, men også i særdeleshed keramik. Samlingen vokser og vokser, Det er især den jyske Niels Peter Nielsens keramiske designs der får det til at krible i fingrene. Ikke mindre end 40 kreationer har Stine samlet fra nær og fjern, lavet af den kreative jyde.

Da de gik i gang med at møblere boligen, var det meget vigtigt med en rød tråd, til at samle hele huset. Der ligger så meget historie gemt i hvert enkelt håndplukkede møbel, mors gamle blomstermalerier og antikke nips.

Stine shopper det meste af deres interiør i deres lokale genbrugsforretninger, som Røde Kors og Kirkens Korshær. Hun finder også rigtig meget genbrugsguld på DBA, hvor de ikke har noget imod at køre rigtig langt efter de bedste fund.

Deres seneste køb er en kiste i teaktræ fra Kirkens Korshær, som de bruger til blomsterbord, samt en smuk messing antik barvogn.

Kig fordi Stines smukke hjem på hendes Instagram – Og lad dig inspirere af hendes genbrugsguld.

Er du også til antik, vintage eller romantisk stil, så shop dit brugskunst og interiør – her

Søger du mere inspration med genbrugsguld – Så kig her

Skriv et svar