Babyshopping – Unikke brands

Babyshopping er bare super hyggeligt, og noget alle kommende mødre elsker. Vi vil alle gerne forkæle vores små lækre unger med unikke brands og lækre tekstiler.

Kjole og buks har gjort babyshopping lidt mere interessant, da de tilbyder et stort udvalg af unikke brands og designs til både drenge og piger, samt en masse i unisex.

Jeg har fået de lækre sæt hjem til vores kommende lillesøster, og jeg er virkelig forelsket i farverne og designet.

Feminint sæt til yndige piger

Det første sæt fra Pinokio er i str. 56, som nok bliver ét af de første sæt hun kommer til at have på. Sættet består af en cross-over body, som kan åbnes op i siden og bunden, så man slipper for, at trække den ned over hovedet på den lille baby. Bodyen er med et fint mønster!
De fine rosa farvede overalls/smækbukser, er med prikker og kan åbnes både for oven og for neden, så det er nemt at komme til ved bleskift.
Til sættet er der tilføjet en lille fin hue, til at holde det lille hoved varmt.

Unisex sæt til både drenge og piger

Det andet sæt er også fra Pinokio og er i str. 68. Dette sæt er ret unisex, da farverne kan bæres af både drenge og piger. Jeg er så forelsket i den smukke smukke karry farve, som også kommer til at gå igen i mere af lillesøsters garderobe. Bukserne er dejligt rummelige, så der er fri bevægelighed til de små ben. På hjemmesiden finder du også matchende hue i samme farve.
Bodyen er også unisex, med det søde fjer-design på fronten, i en sart farve, kan det sagtens bæres af både drenge- og pigebørn. Da bodyen er i str. 68, åbnes den blot i bunden.

Jeg er helt vild med begge sæt, da det er noget jeg ikke har set andre steder før. Kvaliteten er virkelig lækker, med god rummelighed, som jeg syntes er meget vigtigt så de kan bevæge sig i tøjet.

Se også min videostory på Instagram, hvor jeg viser tøjet frem og fortæller lidt om det – Klik her

I kan lige gå amok med babyshopping løs hos Kjole og buks, med rabatkoden iamcamey15, som giver 15% rabat på alle ordre over 100 kr. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer. Koden udløber 31. marts.

Skriv et svar