Ægget figuren By Brainchild

Ægget figuren er skabt ud fra Brainchilds populære ‘Ægget’ plakat.

Brainchild er kendt for deres bogstavelige fortolkninger af danske møbelklassikere. Deres ‘Originale’ serie består af 7 bogstavelige fortolkninger af ægget, koglen, svanen, dråben, myren, bamsen, flowerpot og vintergækken.

Måske ved du allerede hvilke møbelklassikere der er tale om, når man siger ægget, flowerpot eller koglen?

“Ægget” er navnet på designer loungestolen, der er designet af Arne Jacobsen tilbage i 1958, og produceret af Fritz Hansen A/S. Det smukke og ikke mindst tidsløse design er stadig populært i både basic og læderlook.

“Ægget” plakaten er derfor også én af bestsellerne hos Brainchild, og det er der fuld forståelse for med det enkle og smukke look.

Brainchilds plakater kan købes i 4 forskellige størrelser, samt med forskellige baggrundsfarver. Man kan derfor selv sammensætte plakterne i farver og størrelser, så de passer perfekt i eget hjem.

Når du køber dine plakater hos Brianchild, kan du også vælge at købe rammer til. Vælg mellem lys eg, mørk eg og sortmalet eg. Rammerne findes i 4 størrelser, hvor de 3 midnste størrelser er rigtig glas, mens den største 70×100 cm er i plexiglas. Køber du rammerne sammen med dine plakater, så indrammer de dem for dig – ganske gratis – så er de direkte til at pakke ud og hænge op hjemme på væggen.

Nyheder

I november 2019, kom de nyeste designs på hjemmesiden. Fortolkningerne blev simplificeret og kan nu også købes som “lineart” som er en endnu mere minimalistisk udgave. Den hvide baggrund bliver en fast del af sortimentet mens den mørkegrønne baggrund er en limited edition, og udgår d. 29. februar 2020, hvor de nye forårsfarver bliver lanceret. Hold derfor øje!

Deres første nyhed i 2020 er Koglen, nu på sort baggrund. Eller vælg én af de 4 andre farver.

“Ægget” figuren

Ægget figuren måler 10 cm i højden og er udskåret i træ, som fra naturens side giver unikke mønstre og karakter. Derfor er ingen af figurene ens, og du får derfor dit helt eget unikke æg. Du kan vælge mellem lyst og mørkt træ, samt guld eller sølv fod. Prisen er 649 kr. samt fragtfri at få leveret.

Jeg er vild med æggets enkelthed og samtidig humoristiske mening!
Det pynter smukt i hjemmet, og kvaliteten er helt fejlfri. Overfladen er glat, blød og smukt behandlet.

Har du lyst til at se alle plakaterne og den smukke figur, så se mere hos Brainchild

Skriv et svar