Hjemme hos Trine – @trineroed

Trine Roedgaard @trineroed

Trine har en fantstisk sans for indretning. Hendes hjem er som taget ud af et boligmagasin! Hun formå at style sit hjem, yderst professionelt men stadig med masser af hjemmelig varme og hygge.

Trine formår at style hvert billede helt unikt, så selvom soveværelset et blevet vist 47 gange, så er ingen af billederne ens, og man får en helt ny oplevelse og fornyet inspiration hver gang.

De hvide nuancer kan hurtig få et hjem til at virke ferskt og koldt, men Trine bryder med varme elementer som smukke sarte farver på væggene samt interiør der giver varme til hjemmet.

Der er sans og kælet for detaljerne, i hvert enkelt billede. Det er tydeligt at Trine har et fantastisk øje for indretning og at tage fantastiske billeder. Hun formår at få de simpleste ting til at se helt fantastiske ud.

Den smukke stil fortsætter udenfor, hvor de smukke omgivelser indbyder til masser af sommerhygge og lange sommeraftener udenfor.

Ønsker I at se mange flere billeder fra Trine og hendes smukke hjem, og få masser af inspiration, så følg med på hendes Instagram – @trineroed

Kender i flere smukke, inspirerende og unikke boligprofiler, så send en mail på Info@interiorspotlight.dk

Se flere smukke profiler, og få mere inspration i mine tidligere indlæg – klik her

Skriv et svar