Hjemme hos – Jesper Klintdrupp og Thomas

Jesper Klintdrupp – Selvstændig freelancer indenfor marketing og SoMe med fokus på styling og boligindretning, bor sammen med Thomas i deres smukke hjem i Viborg.

Huset er bygget blot 1000m fra Nørresø i Viborg, som de nyder at besøge, samt beundre Viborgs mange skønne pletter og historie. Der bliver derfor gået mange ture som søerne og den omkringliggende natur.

Huset er tegnet af Mandrup arkitekter og er bygget i 2015 af Vestergaard huse. Parret har selv stået for valget af materialer undervejs i den 8 måneder byggeperiode.

Indretningen har parret også selv stået for, og der er ikke gået på kompromis med detaljerne og lækkert interiør.

Den nordiske stil er både personlig og maskulin, men med en masse varme og smukke spots rundt omkring i huset. Der er tænkt over tingene, og det ses tydeligt i indretningen. De elsker designsklassikere og har begge et stort hjerte for den ikoniske designer Poul Kjærholm, der har designet de smukkeste møbler.

Der tilbringes utallige timer i deres køkken-alrum, som er parrets favorit opholdssted i huset. Når sommeren banker på, åbnes de store glaspartier som lukker naturen helt ind i stuen.

Deres ydre områder er hyggelige og indbydende, og i samme fantastiske stil som inde i huset. Hvem ville ikke gerne tilbringe sommeren i så lækre omgivelser?

Har i lyst til at se mere af den smukke bolig, så følg med hos Jesper Klintdrupp på hans Instagram. Her finder du insprerende billeder af detaljnerne i deres hjem, stemningsbilleder og indblik i deres hverdag.

Jesper har desuden også hans egen hjemmeside, hvor du kan booke hans stylingevner til din egen bolig eller virksomhed, få hjælp til dine sociale medier og læse hans inspirerende blog.

Søger du yderligere boliginspration fra en mandelig vinkel, så kig forbi og se Mikis hjertevarme jungalow i hjertet af København. Se den her.

Spørg og kommentér endelig.
Stay tuned for more
Follow on Instagram – @iamcamey


2 tanker om “Hjemme hos – Jesper Klintdrupp og Thomas”

    1. Tillykke med det nye hus.
      De er virkelig også bare smukke, så det valg kan jeg bestemt godt følge dig i.

Skriv et svar