Den Grønne Shop – Bæredygtig webshop

Den Grønne Shop er nye webshop med fokus på bæredygtighed og økologi, indenfor hverdags- og plejeprodukter.

Hvis der er noget der er meget fokus på i øjeblikket, så er det at passe på naturen og jordens ressourcer.

Tina, som står bag Den grønne shop, ønsker at hjælpe alle med at nogle mere klimavenlige valg. Hun har derfor samlet en hel række af bæredygtige og økologiske produkter i en skøn webshop.

Man slipper derfor så at opsøge forskellige steder for at handle miljøvenligt. Man kan nøjes med at handle i Den grønne shop, som er leveringsdygtig i langt de fleste og mest gængse hverdags- og plejeprodukter samt interiør.

Produkterne er nøje udvalgte og Tina tester og bruger dem selv i hendes hverdag med familien. Produkterne er også udvalgt efter at være dansk produceret, således man undgå den lange og Co2-krævende fragt.

Produkterne er ikke bare lækre i brug men også i udseende. Det giver en god fornemmelse hver gang man tager det i brug, fordi du gør dig selv og miljøet en kæmpe tjeneste, ved at tage et miljøbevidst valg.

Genanvendelse

Den Grønne Shop genbruger også emballage, som de pakker du modtager når du handler ved webshoppen. Og hvis de ikke har flere kasser der kan genbruges, sender de i emballage der er lavet af genanvendeligt pap.

I sortimentet på Den grønne shop finder du et stort udvalg til køkkenet. Eksempelvis smukke økologiske sildebensvævede viskestykker fra The Organic Conpany. De er lavet af 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. De tåler vask på 60 grader og har endda vundet bedst i test hos Politikken.

De fås i 3 forskellige smukke farver, og pynter, med god samvittighed, i et hvert køkken. I samme serie kan også købes karklude i 4 fine farver, som også er testvindere.

Du finder alt fra bivoks wrap, der erstatter plastfolie og staniol. Køkkenreskaber i lækker bambus. Genanvenlig kaffefilter i rustfrit stål.

De har et stort udvalg er de lækre produkter fra Kræes. De kan bruges af både børn og voksne, samt har et virkelig smukt design, der sagtens kan pynte på badeværelset.

De økologiske håndklæder og badehåndklæder fra The Organic Company findes i 3 sarte farver og er virkelig smukke.

Af interiør, kan du hos Den grønne shop findes Soyalys og bivokslys i forskellige størrelser, samt duftlys og lækre diffusere med forskellige dufte.

Rabatkode

Jeg har, i den gode sags tjeneste, fået lov til at forkæle jer med 10% rabat hos Den Grønne Shop, med koden Camey10 !

Shop med god samvittighed!

Skriv et svar