Året der gik – 2019

2019 – har været et ret stabilt og positivt år. Selvfølgelig har der været op og nedture, som alle oplever i livet, men det har været et godt år, som overvejende har været meget positivt.

Job

At arbejde hos mine forældre er bestemt ikke noget jeg fortryder. Vi er et stærkt team sammen og bliver kun stærkere og mere organiseret for hvert år. Firmaet har udviklet sig tydeligt og vokset!

Selvom jeg fra marts går på barsel, venter der masser af spændende ting for firmaet. Jeg glæder mig helt ufatteligt til de ting der er i støbeskeen og ved at det bliver helt fantastisk for mine forældre, som arbejder hårdt Alle dage i året.

Familie

Jeg har aldrig været tættere med min familie, ikke blot kernen med også de næste grene af familiens træ. Jeg håber på familiens nærhed bliver ved med at vokse i det kommende år.

På hjemmefronten glæder vi alle os til lillesøsters ankomst i april! Alt kører på skinner i hverdagen og børnene elsker at lege og lave ting sammen, så det er helt perfekt til tilføje et lille nyt menneske ind i vores kerne.

Personligt

Dette år har, for mit vedkommende, haft meget fokus på mig selv og min udvikling. Jeg arbejder på at blive den bedste udgave af mig selv, og med særligt fokus på dét i år.

Jeg prøver at forbedre mine svage sider, udvide min komfortzone og hvile mere i den jeg er. Ærligt talt, så har jeg aldrig været mere tilfreds med mit ståsted i livet.

Jeg hører ofte folk nævne “nøj, hvor var det fedt dengang vi var 20”, eller “jeg gad godt være 18 år igen”. Sådan har jeg det overhovedet ikke mere!

Jeg er 29 år, og i 2020 hilser jeg på første år i 30’erne. Jeg føler mig klar til det nu, fordi jeg føler mig godt tilpas hvor jeg står, og mit ståsted matcher min alder, hvis man kan sige det sådan.

Oplevelser

Året har budt på en masse skønne minder og oplevelser!

Mit album er fyldt op med billeder af gode stunder med de bedste mennesker. Masser af sjove billeder med kvalitetstid med børnene.

Året har budt på Hamborgtur med mine søstre, hvor der ikke blev sparet på hverken alkohol eller hotelophold.

Familietur til Sverige, med begge børn, i sommers, som var super hyggeligt og virkelig en afslappende og dejlig ferie.

Grøn koncert i Kolding, som bestemt overraskede positivt! Og jeg ser frem til næste gang, jeg skal slå mig løs med mine søstre.

Der har været et par ture til København. Både på familiebesøg, foredrag med Mig og min Tinderbaby samt fødselsdagstur for min mormor med ballet på Det Kongelige Teater og Tivoli.

Desuden er der blevet nydt massevis af kage, gaver og grin til fødselsdage i løbet af hele året. Samt Halloweenfest med vennerne, der altid er en fest.

For 3. År i træk holdte vi en skøn julefrokost for familien, og som noget nyt var vi værter for juleaften der samlede både min og Jacobs familie. En succes der bliver mindst lige så god i det nye år.

Hus og have

Året har budt på mere kvalitetstid end renoveringstid, men med lillesøster på vej, er der lagt en masse planer i støbeskeen. Det starter med renovering af 2 børneværelser, fra gulv til loft.

Dog er der alligevel blevet lavet forbedringer i vores lille hjem i 2019. Mest af alt med lækre gadgets, som Google Home der nu styrer hjemmet. Vi har fået opgraderet robotstøvsugeren og “ansat” Hector, den nye robot plæneklipper samt endelig fået jydevogn (trailer).

Der er både udvidet med Philips Hue og Smart Home termostater. Sådan er det når man bor med en nørd, der helst skal styre alt fra telefonen.

Der er helt klart mange ønsker på listen endnu, men mon ikke der bliver mulighed for lidt shopping i 2020.

Samarbejder og skønne mennesker

Jeg har haft utrolig skønne samarbejder i 2019, og set min Instagram og blog vokse i løbet af året. Jeg elsker at få ros for mine billeder og når firmaer deler mine billeder.

Jeg laver en lille dans inden i hver gang et samarbejde kommer i hus og jeg har arbejdet sammen med de skønneste firmaer og mennesker bag dem. Jeg glæder mig til mange flere I det nye år, for det er noget jeg elsker og syntes er super sjovt.

Så tusind tak til alle følgere, læsere og firmaer!

Hop ind og følge med på min Instagram

Årets mål – 2019

Jeg laver hvert år, inden nytår, en liste med ting jeg vil opnå for det kommende år. Ikke ting som “tab dig og løb et Marathon” men mindre ting som ikke bliver uoverskuelige. I år har jeg nået 7/9 af de mål. Desuden opnået en hel del mere end de ting der stod på min liste, så jeg er ganske tilfreds.

Målene er personlige, så jeg har intet behov for at dele listen med jer, men i år har det fx været at købe en grill! Det manglede vi meget sidste år, så det kom på listen for 2019, hvilket vi selvfølgelig også fik købt og BRUGT!

Det ene af målene jeg ikke nåede i 2019, var at strikke nissehuer til børnene. Ja! Jeg kan godt strikke! Jeg har dog bare haft meget andet at se til grundet graviditet, familiejulefrokost (en tradition vi startede for 3 år siden) samt dén beslutning at vi fra i år skulle overtage julen!

Én af de ting der ikke stod på listen, var købet af bil nr. 2, som jeg er virkelig glad for at vi har gjort (især med begyndende bækkenløsning og 2 børn)

Jeg vil i hvertfald stadig have fokus på de ting jeg arbejder med i mig selv, samt prioritere mig selv, som Camilla, og ikke kun som mor.

Jeg har nu oprettet listen for 2020 med 9 mål. Måske der kommer flere. Og så må tiden vise om 2020 vil være lige så veludført ved afslutningen om et år.

Året 2020

Jeg glæder mig til alle de ting der kommer til at ske i 2020, som jeg ved bliver helt fantastisk! Jeg har høje forventninger til dette år, fantastiske mål i sigte, gode forandringer og forbedringer at glæde mig til. Hold kæft, jeg ved det bliver fedt at sidde til nytår 2020 og se tilbage på dette år.

Læs min status fra sidste år – klik her

2019 – Tak for dig 2020 – Jeg er klar

Skriv et svar