Test og anmeldelse af Dymo labelmaker

I samarbejde med Bog & Ide samt Momstertest, har jeg testet deres labelmaker til forskellige formål.

Jeg har valgt at teste deres simple Dymo Omega labelmaker, som er super nem at betjene.

Funktionalitet

Det er nemt at sætte tapen i, så man kan ikke gøre noget forkert. Jeg syntes det er fantastisk at den ikke bruger batterier, så slipper man får at skulle skifte dem hele tiden og den er altid klar til brug.

Man drejer blot på hjulet til man finder det ønskede tal eller bogstav, hvorefter man trykker på håndtaget som derved printer det ønskede symbol. Det er nemt og simpelt!

Funktionalitet får 5/5

Kvalitet

Når der står Dymo på, har man automatisk høje forventninger til produktet, da man er vant til at se alle de super smarte labelmakers. Jeg var derfor spændt på at opleve kvaliteten på dette noget mere prisvenlige produkt.

Jeg må sige at jeg ikke er skuffet. Til trods for det simple udseende føles den ikke “billig” eller ustabil i kvaliteten da den er lavet i hård plast.

Kvaliteten får 4/5 – da jeg syntes hjulet måske godt kunne designes mere diskret

Pris

Prisen er blot 129.95 kr, som er en super overkommelig pris for dette mærke. Man får et godt produkt, der er effektivt og holder i mange år, til en skarp pris.

Prisen får 5/5 – Billigt produkt der holder i mange år, så klart prisen værd

Jeg har brugt min til forskellige opgaver rundt i huset, og den klarer det til ug.

Kundeklub

Bog & Ide’s kundeklub tilbyder mange gode fordele, blandt andet kan du handle julegaver i hele december og få gratis fragt på din ordre. Perfekt til lige at klikke en ekstra julegave hjem til en du holder af.

I kundeklubben er der returpant på udvalgte bestsellerbøger, hvor man kan returnere bogen inden for 3 måneder fra købsdagen, og få 25% af købsprisen retur på et gavekort til Bog & Idés webshop. Du skal linke til bestsellerlisten, som opdateres ugentligt med de bøger, der er returpant på: https://www.bog-ide.dk/boeger/bestsellere?utm_source=Momster&utm_campaign=Blogger

1 tanke om “Test og anmeldelse af Dymo labelmaker”

  1. Pingback: Brætspil og familiehygge • The Interior Spotlight

Skriv et svar