Juleinspiration – Julepynt fra Brøndsholm

Juleinspiration kan man aldrig få for meget af, efter min mening. Derfor vil jeg vise jer lidt af den oppyntning vi har i år.

Det er skønt at dele juleinspiration med hinanden, for der findes utrolig mange smukke og kreative ideer.

Jeg har meget af mit julepynt fra Brøndsholm, da jeg syntes kvaliteten er fantastisk og priserne er gode!

I vores entré har vi dekoreret vores store runde spejl med en granguirlande. Den har fine detaljer som som æbler og bær. Den måler 1,8 m. Se den lige her

Samme granguirlande har vi hængende rundt om dobbeltdørene ind til stuen. Her er der dog bundet 3 stk sammen for at nå hele vejen rundt. Dertil har vi tilføjet en detalje – Misteltenen – Køb den her

Børnene ønskede at tilføje slikstokkene, så det gjorde vi. Man kan sagtens tilføje nogle af Brøndsholms smukke julekugler også. De har et utal af forskellige størrelser, farver og mønstre.

Vores smukke Grandis juletræ er også fra Brøndsholm og det er virkelig svært at se forskellen på dette og et ægte. Kvaliteten er virkelig fantastisk! Det er nu 2. År vi har det oppe og jeg savner slet slet ikke de ægte juletræer, som drysser og kun holder kort tid. Vores træ måler 180 cm men kan købes i flere størrelser.

Træet er dekoreret med forskellige kugler fra Brøndsholm. De er både i glas og plastik. Klik ind og se hele deres kæmpe udvalg til små penge.

På køkkenbordet står denne fine sag. Den er kreeret af to julestjerner fra Brøndsholm, en glaskrukke og en lille lyskæde. – Køb dem her

På vores barbord står en samling af dekor jeg er særligt glad for! Jeg elsker når vinteren nærmer sig og jeg kan smide nogle bomuldsgrene i en smuk Kählervase. Dekorationen er enkel, men meget smuk og tidsløs. Grenene er købt hos Plantorama (3 stk 50 kr) og holder år efter år.

Det smukke hjerte i velour fra Brøndsholm er jeg bare blevet så glad for! Det er virkelig smukt – Link her

Julebordet

Lidt juleinspiration til bordpynten. Jeg fandt ideen på Pinterest og var vild med den. En simpel og smuk dekoration, som dufter skønt af jul med gran og kanel. Hos Brøndsholm kan man nemlig købe et helt bundt kanelstænger til blot 39 kr – Se her

Centerpynten er en blanding af gran og kristtjørn. På midten står et bloklys på en skive rustrikt træ. Brøndsholm har dem i forskellige størrelser fra kun 5 kr stk. Dertil har vi tilføjet lidt kunstig sne og nogle kugler. Det er ganske simpelt og jeg syntes resultatet blev rigtig godt.

Læs også om mit lille juleprojekt, der omhandler at forvandle en bondegård til et Nisselandskab – Læs med her

Skriv et svar