Harry Potter univers hos Bog & Ide

Harry Potter universet syntes jeg er helt fantastisk. Jeg må ærligt indrømme at jeg er kæmpe fan!

Jeg har set alle filmene utallige gange og læst den første bog, samt er begyndt på nr. 2.

Min kæreste er heldigvis også lige så vild med det som jeg, måske endnu mere. Han har hørt alle bøgerne på lydbog flere gange.

Vi har efterhånden en hel del merchandise også, og samlingen vokser så småt.

Vi er begyndt at introducere børnene for universet også da Emma på 5 år begynder at være fascineret af magi og trylleri.

Vi har derfor bestilt denne Harry Potter bog fra Bog & idé, som er en bog der fortæller om de forskellige kollegier på Hogwarts. Den indeholder let læselige tekster og masser af billeder fra filmene mens man får forklaret om fordelingshatten, m.m.

Der findes utrolig mange Harry Potter bøger hos Bog & Ide, både på dansk, engelsk og som e-bøger. I denne serie til børn er der flere forskellige at vælge imellem. Jeg glæder mig til at købe flere og dele facinatkontionen med mine børn.

Bogen koster kun 80 kr. og er perfekt til små nye troldmænd og hekse! Jeg vil anbefale bøgerne fra skolealderen, så børnene selv kan læse lidt med i de spændende bøger.

Kundeklub

Bog og Idés kundeklub giver lige nu gratis fragt i hele december måned. Så skynd jer at tilmelde jer alle fordelene og bestille en ekstra julegave hjem.

Er du medlem af kundeklubben får du returpant på udvalgte bestsellerbøger, hvor man kan returnere bogen inden for 3 måneder fra købsdagen, og få 25% af købsprisen retur på et gavekort til Bog & Idés webshop. Du skal linke til bestsellerlisten, som opdateres ugentligt med de bøger, der er returpant på: Bestsellerbøger

Bøgerne er købt og læst som test i samarbejde med Bog & idé samt Momstertest.

2 tanker om “Harry Potter univers hos Bog & Ide”

  1. Pingback: Brætspil og familiehygge • The Interior Spotlight

Skriv et svar