Styrk dit barns sprogudvikling med Ciha

Sprogudvikling er vigtigt for alle børn, og dét er hele grunden tbag CIHA webshoppen, som har specielt fokus på at udvikle børns sprog.

I 2014 fik parret Rikke og Jens deres første datter, som da opdagede havde meget nedsat hørelse. Det sendte dem på en lang rejse igennem udsøgelser, følelser og tanker om fremtiden.

Da de senere får endnu en smuk datter med samme nedsat hørelse, har de allerede værktøjer til håndtering af hele forløbet.

Dette er grunden til CIHA webshoppen er opstået. CIHA er en webshop fokuseret på sprogudvikling for både børn med og uden høre- og sprogvanskeligheder.

Du finder et utal af super spændende produkter der giver anledning til at tale om og udforske verden igennem leg.

Sommeren nærmer sig, og jeg har derfor samlet nogle af deres produkter der er specielt egnet til sprogudvkinling på turen eller ude i det fri.

Magnetbogen

Er super god til bilen, da bogen er i faste materialer, så børnene kan sidde med den på skødet. Min store datter på 4,5 år er vild med at dekorere rummene og lege med de små figurer.
Når man ikke gider lege mere, kan bogen blot lukkes sammen og alt bliver inde i bogen. Det er super smart fordi det bare er nemt!
– Det er en god måde at lære ordene på tingene og øve rollespil.

Find den, og andre spændende magnetbøger lige her

Water Wow

Er som bøgerne hedder – WOW!
Det er et fantastisk erstatning til den traditionelle malebog. Perfekte til rejsen i sommerhus, da man slipper for streger på vægge og borde samt ikke skal medbringe alverdens farveblyanter som bliver væk.
Den lille pensel fyldes med vand, hvorefter man tegner på de næsten blanke sider. For hvert strøg fremtrylles smukke farver og hemmelige motiver!
Efter noget tid tørrer siderne og bliver igen hvide, så de igen er klar til at blive tegnet på. De er et MUST!!!

Find de mange spændende Water Wow bøger her

Forstørrelsesglas

Dét er altid bare et hit! Perfekt til ture på stranden eller i skoven, hvor alt kan undersøges. Børn er altid gode til at finde små biller, fisk eller andre spændende ting.
Det giver måske også god læring for forældre at få kigget lidt nærmere på skovbunden og tale om hvordan livet i naturen er og finde navnene på de små inspekter man møder på sin vej.

Find flere redskaber til naturundersøgelser lige her

Observationsspil

Med ude- og have motiver, som både styrker barnets evne til at forstå at ting går på tur, udfordre tålmodighed ved at vente på egen tur samt tale om de mange mange illustationer på spillepladen og brikkerne.
Spillet kræver koncentration men uden at det bliver kedeligt, fordi der hele tiden er noget nyt man skal finde.
Super hyggeligt spil til sommeraftenerne hjemme, på ferie eller i sommerhuset.

Find det spændende spil lige her

Sprogudvikling er super vigtigt for alle børn og kan nemt stimuleres og motiveres gennem leg og læring.

Ønsker du at se produkterne i brug og vores oplevelser af dem, så kig med på denne video.

Skriv et svar