NAGA tavler – Funktionelle og dekorative

NAGA har de smukkeste tavler, der både er funktionelle og virkelig skønne i deres designs.

NAGA kommer fra “Natur og gave”, som er tanken bag, der startede tilbage i 1977. Det hele startede med kork og hessian boards der var omsluttet af en træramme. I 2008 blev NAGA opkøbt af Allan Petersen and Anne-Kari Fischer, der førte drømmen videre med ny profil og logo.

Sortimentet blev gradvist udviddet med både magnettavler, tilbehør og mange nye farver. NAGA har nu 1400 m2 lager i Horsens, hvor de fragter ud til hele verden af deres smukke designs.

Deres seneste lancering er NAGA Business, som er målrettede produkter til virksomheder og andre proffesionelle sammenhæng.

Designs til alle

NAGA har tavler til alle! Firkantede klassiske, runde, rektangulære og hexagon tavler. Tilmed i et utal af forskellige størrelser og farver.

Det er derfor super nemt at vælge de størrelser, farver og sammensætninger, der passer dine behov og ønsker.

Jeg er helt vild med hexagon tavlerne, som ses på billedet her 2 stk á 45 cm samt 1 stk á 21 cm. Modellerne her er i eg, spejl og marmor. De er simpelthen så smukke ud over at de er super praktiske.

De har også et udvalg af smukke ugetavler, så det er nemt at skabe overblik over ugen forude. Disse fås både på dansk, tysk og engelsk samt i forskellige designs og farver!

Du kan se alle designs på deres hjemmeside eller store showroom i Horsens. Her kan du også tale med dem, hvis du har specielle ønsker behov, så hjælper de med at skabe den perfekte løsning til dit hjem, butik eller kontor.

Indpakningen er også bare super smuk! Uden på vises afbilledet af produkter i samme serie, som giver god inspiration.

I æskerne med tavlerne, medfølger også både ophæng, rawplugs og skruer, så det er super nemt at sætte op!

Deruden er det forud placeret med ophæng bagpå, så de kan hænge både lodret og vandret alt efter ønske. Dét syntes jeg er super smart, så man slipper for at flytte ophænget eller fortryde hvis behovet ændres.

Tjek også NAGAs store udvalg af lækkert tilbehør!
Her finder du tuscher, magneter, klude, holdere og meget mere, så de kan styles på mange forskellige måder.

Skriv et svar