Homedec(or) – til skarpe priser – med 30% rabatkode

Homedec startede i 2014 med at producere og sælge wallstickers men har siden hen udvidet med plakater og interiør, så der er noget for alle.

Hos Homedec finder du lækre brands som House Doctor, Jeanet Kristensen, Meraki, Kids By Friis og mange flere.

Deres priser er super konkurrencedygtige, men NU bliver det vildt!
Jeg har nemlig fået lov til at dele en rabatkode med jer, på 30 %, til alt på deres hjemmeside!!!!
– Se længere nede i indlægget, for det vil du ikke gå glip af!

De har et kæmpe udvalg af flotte dekorative wallstickers med både citater, opskrifter, dyremotiver og mulighed for selv at designe sine egne wallkstickers. Du kan også bestille navne til børneværelserne eller postkassen. Priserne ligger endda fra kun 20 kr !

Plakter helt op til 70×100

Ønsker du i stedet plaktarer til at pynte på væggene, så har de et kæmpe udvalg med både eventyrs plakater, byplakater, fødselstavler og smukke naturbilleder. Der er virkelig mange smukke motiver hvilket gør det utrolig svært at vælge fordi der er så mange gode valg!
Også her er priserne til at overkomme, da plakterne koster fra 59 kr, og op alt efter hvilke størrelser man ønsker.

Her kan du bestille helt op til størrelse 70×100, hvor prisen kun er 399 kr!
Dét er virkelig billigt, da man får virkelig store størrelser til super skrape priser!

Under interør finder man alt fra lamper, sengetæpper, knagerækker og kontorartikler. Simpelhen alt man kunne have brug for til boligen.
Du kan også shoppe efter rum, og finde lige de ting du mangler til fx. køkkenet eller badeværelset, det er nemlig alt samlet under de forskellige kategorier.

Homedec tilbyder nu også lækre produkter under deres delikatesse kategori. Her finder du Nicholas Vahés lækre krydderiblandinger, olier og sirup.

Der er mange lækre varer at klikke hjem fra Homedec, og lige nu kan du spare 30 % på det hele med koden CamillaKrohn30, som giver jer mulighed for at spare mange penge frem til 31. Maj 2019!

Så skynd jer at shoppe løs hos Homedec.dk

Skriv et svar