Håndlavede smykker i unikke designs

Håndlavede smykker fra Vita Vita

Vita Vita Danmark laver de smukkeste unikke smykker til hverdag og fest!

Ole og Sisse er parret bag Vita Vita, og håndlaver alle deres designs helt fra bunden. Parret har siden 2012 været super passioneret for at lave smykker i både guld og sølv.

Deres værksted og butik ligger på Møllergade 50, i Svendborg. Her kan man se flere af deres smukke designs samt bestille specialfremstillede håndlavede smykker, hvis man har et helt bestemt ønske.

Håndlavede smykker fra Vita Vita

Designet med respekt for miljøet

Parret går meget op i bæredygtighed samt at bruge konfliktfrie ædelstene til deres smykker. De producerer derfor kun de enkelte smykker der skal bruges, for at udgå spild.
Deres indpakning er også nøje udvalgt for at skåne miljøet. Det er nemlig lavet af miljøvenligt materialer som genbrugspap og ubleget silkepapir men uden at gå på kompromis med det smykke indtryk.
Indpakningen kan derfor kasseres med god samvigttighed, for der er taget hensyn til miljøet.

Vita Vitas håndlavede smykker er lavet med klassisk og tidsløst look, samt af høj kvalitet. Flere af smykkerne er lavet som unisex, og kan derfor bæres af både mænd og kvinder.

Den høje kvalitet og sans for detajlerne i hvert enkelt smykke sikre at smykkerne holder og evigheder. Det giver gode muligheder for at overdrage smykkerne som arvestykker til børn og børnebørn.

Der er derfor tænkt på detaljerne hele vejen rundt!

Håndlavede smykker fra Vita Vita

Hvert smykke er designet og håndlavede med passion og med respekt for ædelmetallets egen natur og udtryk.
Der er derfor ingen smykker der er 100% ens men man får et personligt og unikt smykke der holder rigtig mange år.

– Tøv ikke med at kontakte dem hvis du har et specielt ønske til håndlavede smykker. Her hjælper de fra idé til design! Det kan være re-design af gamle arvestykker. specielle smykker til konfirmation og barnedåb eller en helt bestemt type vielsesring.
Det er kun fantasien der sætter grænser!

Lige nu kan du spare masser af penge, og få 15% rabat på deres webshop, ved brug af koden Camilla. Spar 15% på din ordre nu!

Kig ind i butikken på Møllergade 50, i Svendborg eller se deres smukke designs på deres webshop!

Skriv et svar