Foto Factory – Danmarks smukkeste naturplakater

Foto Factory sælger nok Danmarks smukkeste naturplakater, hvis du spørger mig!

Det er Maria Rosendal og Martin Bay, der er den fantastiske duo bag Foto Factory, der sammen med deres 2 piger, tager rundt og skyder de virkelig smukke naturbilleder.

Naturplakater fra Foto Factory

Deres fokus har primært været den danske natur samt stemningsbilleder fra København, hvor man også kan finde deres galleri. Men i deres portfolie finder man også de smukkeste skud fra Færøerne og Skotland.

Martin og Maria ønsker at fremvise alle naturens farver, former og strukturer. Derfor bruger de meget lidt efterredigering, da de ønsker naturens egen skønhed skal skinne igennem. På deres plakter finder du heller ingen logo eller andet der trækker opmærksomheden fra de skønne naturplakter.

Naturplakater fra Foto Factory

Hver serie har sit eget udtryk og historie

Deres Færøske plakater viser rå, utæmmet og virkelig dramatisk natur. Der er noget utrolig fangende ved det barske udtryk og de kolde toner. Foto Factory har formået at fange virkelig smukke stemningsbilleder, som emmer at vildskab og stilhed på samme tid.

Skotland serien viser de smukkeste bjerge og klipper. Deres tur til Skotland, blev også starten på hele ideen bag Foto Factory, så bag billederne i sig selv, ligger der også meget historie. Billeder med klipper der tårner over vandet og bjerge der kigger frem igennem skyerne gør serien utrolig levende!

Naturplakater fra Foto Factory

København har mange smukke pletter, som Foto Factory viser frem i deres Københavnske tribute. Hvis du elsker Købehavn, så skal du helt sikkert have ét af disse billeder hængende!

Danmark er og bliver noget af det smukkeste! Maria og Martin har hér fanget pletskud rundt omkring i hele landet. Her finder du smukke solnedgange, tårnhøje bøgeskove og klitter på Danmarks top.

Naturplakater fra Foto Factory

Jeg har efterhånden en god del af deres smukke naturplakater hængende i mit hjem.
Du kan kigge med på mit tidligere indlæg for at se flere af de inspirerende plakter, og hvordan jeg bruger dem i mit hjem. Læs med lige her.

Spar lige nu 25% på din ordre hos Foto Factory ved at bruge koden iamcamey25 !

Skriv et svar