Philips Hue – Fremtidens lys og lamper

Philips Hue Beyond lampe på Interior Spotlight boligblog

Philips førende på markedet indenfor lys og lamper. Deres super smarte Hue system, er alt det du har brug for i hverdagen.

Lys er ikke længere bare lys! Det skal være hurtigere, smartere og nemmere. Svaret er Philips Hue!

Philips Hue er tråsløs og smart belysning, som gør dit liv nemmere, fra morgen til aften, og endda når du ikke er hjemme.

Forestil dig, at du på vej ud af døren om morgenen kan slukke alt lyset ved tryk på en enkelt knap.
Forestil dig at du, når du er ude, kan tænde lyset der hjemme, så det ser ud som om du er hjemme.
Forestil dig ikke at skulle trykke på en kontakt for at tænde lyset når du træder ind i et rum.

Med Philips Hue er alt dette muligt og kun en lille del af alle de muligheder der følger med.

Vi købte et startsæt for snart 2 år siden og blev naturligvis straks grebet af luksusen ved alle fordelene. Sidenhen har vi udskiftet næsten alle vores pærer med Philips Hue. Vores seneste tillæg er deres fede Beyond bordlampe i soveværelset.

Jeg er imponeret over kvaliteten af produktet, som er både i glas og metal, med super smukt semi-mat finish. Den er super stilet og smuk at se på.
Lampen har 2 lyskilder, som begge kan betjenes hver for sig. Man kan derfor vælge 2 forskellige farvekombinationer, der matcher stemning og behov.

Lampen måler 40,4 cm i højden og 29 cm i breden, som gør at lyset spredes super godt. Egens derfor både til læselampe og hyggebelysning.

Der findes efterhånden rigtig mange produkter i Philips Hue serien. Så du kan få det lige nøjagtigt som du vil have det hjemme hos dig.

Utrolig nemt at installere

Med deres enkle guide, hvorefter det hele kan styres fra deres app med utallige indstillinger. Fra varm til kold, fra lys til mørk og med alle regnbuens farver.

Når man har de første lamper og pærer installeret, finder man ud af at man faktisk ikke kan eller vil undvære det. Vi bruger de forskellige indstillinger, både de forudindstillede og de manuelle, flere gange dagligt.
Det er fantastisk at have muligheden for at dæmpe lyset når man ser film, slukke lyset når man tager hjemmefra, eller skabe sine helt egne favoritter.

Vi er store fans her hjemme, og Philips Hue får derfor mine varmeste anbefalinger, for det er efter min ærlige mening klart pengene værd!

Vores næste indvestering bliver deres udendørsbelysning, som er noget af det nyeste de har præsenteret.

Du kan læse meget mere om Philips Hue system lige her, og se alle de fede produkter med utallige mulighed.

Skriv et svar