En fryd for øjet – Tumlemøbler som interiør?

units danmark bobles boligblog børneværelse

Alle os med børn kender det – hele stuen flyder med legetøj og det er ikke ligefrem en fryd for øjet.

Hvad hvis du kunne have legetøj i stuen som samtidig var pænt at kigge på og kan bruges som interiør?

Hos Units Danmark leverer de smukke tumlemøbler til børn i alle aldre, i flotte farver og designs. De smukke modeller kommer i 12 forskellige designs og hele 3 forskellige størrelser.

Der er derfor rig mulighed for at vælge hvilke kombinationer der passer ind hos jer, både med henblik på personlig stil og plads i hjemmet.

Mine børn fik disse 3 designs, fra Units Danmark, til jul, og de er blevet leget rigeligt med lige siden. Den eneste ulempe er, at de ønsker flere, så der er flere at klatre på.

De er super gode til at styrke børns motorik, med forhindringsbaner og udfordre fantasien med de forskellige dyr. De simple designs understøtter børnenes egen forestillingsevne og fri leg med de forskellige dyr.

Som forældre er det en fryd, at børnene har noget fantastisk legetøj der styrker både motorik og fantasi, samtidig med at jeg har legetøj i stuen som ikke er en torn i øjet. Jeg slipper derfor for at have Lego liggende over hele stuegulvet!

De fine Units kan nemt stables og tørres af med en fugt klud hvis det bliver nødvendigt. De er nemlig lavet i EVA-skum, så kan også bruges i badet. Materialet er CE-mærket og uden skadelige indholdstoffer.

Deres dyreserie hedder Nordic Animals, som er inspireret at nordens dyr i flere størrelser.

Min datter bruger også gerne den store til at sidde på, når hun sidder og tegner ved bordet.

Priserne for de forskellige Units-produkter ligger fra 250 kr til 995 kr, alt afhængigt af størrelsen. Hvilket er ganske overkommet for sådan et virkelig alsidigt produkt.

Skriv et svar