Eksklusive læderdesigns fra danske By Fogstrup

Fogstrup_læderdesigns_boligblog_Interiorspotlight_Dansk_design

By Fogstrups passion for godt håndværk og kvalitet ses tydeligt i deres smukke produkter af nøje udvalgt lædertyper. Deres mission er at skabe designs der følger med tidens ånd, hvor kvaliteten er for øje og levetiden er lang.

Fogstrup_læderdesigns_boligblog_Interiorspotlight_Dansk_design

Hos By Fogstrup får du dansk produceret designs, der er håndlavede med nøje udvalgte materialer, som sikre at kvaliteten er i top og der er kræset for detaljerne.

By Fogstrups designs dækker over blandt andet hynder til Charles Easmes stole, hyndesæt til Børge Mogensens tremmesofa, smukke læderelefanter og forskellige designs af læder dækkeservietter.

Fogstrup_læderdesigns_boligblog_Interiorspotlight_Dansk_design

Jeg har været så heldig at få en af deres smukke læderelefanter som fås i hele 4 forskellige størrelser. Fra størrelse Small til XL, alt efter ønske. Størrelserne starter ved 27 x 17 cm og går helt op til 67 x 45 cm.

Priserne for de smukke elefanter ligger fra 999 kr. Hvilket er en super god pris for dansk kvalitetsdesign, hvor håndværket er professionelt og intet er overladt til tilfældighederne.

Fogstrup_læderdesigns_boligblog_Interiorspotlight_Dansk_design

Min fine elefant er en størrelse medium, og bruges både som pynt, dørstopper og fantasiinspirerende legetøj til børnene, der syntes den er super flot og spændende grundet den passende størrelse.

Ud over forskellige farver og designs, tilbyder By Fogstrup også læderlooket i flere farver. Herunder farverne: Natur, Mørk Cognac, Sort, Grå og Rød. Så du har mulighed for at udvælge nøjagtigt den løsning der passer ind hos dig.

Specialbestilling

Har du et specielt behov og ønsker en skræddersyet løsning med professionel vejledning?
Så står By Fogstrups erfarende team klar til at skræddersy en løsning efter dit ønske og behov. Måske nye hynder til spisebordsstolene? Puf eller puder i specialmål?
Ingen opgaver er for store eller små, og By Fogstrup løfter opgaven med fokus på detaljer og professionelt håndværk.

Står du og mangler et nyt sæt smukke grydelapper? Opbevaringsposer til badeværelset eller en unik gave? Så kig forbi By Fogstrups lækre sortiment og se deres smukke udvalg af ekslusive læderdesigns.

Skriv et svar