Makeover af soveværelse – Stilrent med et twist

Endelig blev det soveværelsets tur til at få en makeover! 

Vi startede med at rive det store gamle klædeskab ud, fjerne gulvtæppet og alle lister samt vinduesbænke. Da alle væggene var fuldspartlet og filtet med glat filt, fik vi ideen om at male den ene væg en anden farve end de resterende. 

Vi var på jagt efter en mørk farve, med spil i for at give væggen et pift. Hos Hebehome.dk fandt vi Vintage Kalkmaling i et væld af farver. 
Personalet var gode til at vejlede omkring mængden af maling der skulle bruges samt gode råd til det bedste resultat. På nye vægge er det nemlig særlig vigtigt at grunde, da de ellers suger alt for meget og man ender med at skulle bruge dobbelt så meget maling. 

Vi valgte at bruge farven Royal Blue, som er en smuk dyb blå farve med varme toner og et smukt spil i den nemme kalkmaling. Tag et kig på alle de smukke farver af kalkmaling hos Hebehome – lige her.

Det var en fornøjelse af male med! Den er super nem at påføre, idet man bare maler i alle retninger, i stedet for de kedelige op-og-ned bevægeler. Jo vildere strøg, jo mere spil giver effekten. Det er simpelthen bare flot! 
Det giver et super flot look og en god kontrast til soveværelsets hvide vægge.

Op ad væggen har vi placeret den enkle Malm kommode med 6 skuffer, til opbevaring af tøj. Det er kun en lille del af tøjet, idet planen er at lave walk-in closet i et tilstødende rum. 

Over kommoden hænger det smukke rundt spejl fra House Doctor på 80 cm. Det skaber dybe og giver effekten af et større rum.

I det nye soveværelse skulle der selvfølgelig også en ny seng til! Det var egentlig ikke den oprindelige plan, men med den smukke nye væg, med kalkmaling fra Hebehome, kunne vi ikke få os selv til at flytte vores gamle seng der ind.

Vi var derfor forbi ude hos Sengespecialisten, for at købe ny seng og kom hjem med denne! Tror i mig når jeg siger, at jeg er helt vild med den?!

Natbordene fra Walter Grey er med usynlige samlinger op med skjult ophæng til væggen. De kan købes hos Walter Grey, og kan leveres i flere forskellige farver og kombinationer.
Læs meget mere om det stilrene design og den fantastiske kvalitet, i mit tidligere indlæg, lige her.

Det smukke sengetøj er fra By Linn, og kan købes her. 

Til den nye seng, skulle der selvfølgelig også nye puder og nyt sengetæppe til. Puderne er håndsyede af byTHERS, som jeg har skrevet meget mere om i indlægget her.
De laver nemlig også puder du selv kan designe!

Som i kan se, går den blå nuance fra væggen igen. Jeg elsker den Royal Blue farve på væggen, og har valgt at puder og andre små detaljer skal være i samme retning, så det kommer til at samle hele soveværelset. 

Det smukke sengetæppe er Phantomime fra Pagunette og kan købe hos Feel Home lige her. Se alle de smukke sengetæpper fra Pagunette lige her

Vores soveværelse er endnu ikke helt færdigt, idet der stadig mangler nogle lamper, og vi skal have fundet det helt rigtige bløde gulvtæppe. Så der skal nok komme en opdatering på et senere tidspunkt!

I er velkommen til at komme med input omkring lamper til soveværelset, hvis i har nogle smukke designs i syntes jeg skal kigge nærmere på. 

De smukke opbevaringskasser er fra Hebehome, og i perfekte størrelser til at gemme småting væk. De er i femine designs med smukke delajer i guld.

Indtil vores walk-in engang står færdigt, har jeg mine vigtigste beklædningsdele hængende her inde. Min voksende samling af blazere er en svag afhængighed jeg har, og jeg elsker dem!

Tøjstativet er blot et enkelt stativ fra ikea, da det kun er en midlertidig løsning. 

Jeg glæder mig til at vise jer vores walk-in når det bliver færdigt!

Sidst men ikke mindst, fandt jeg den smukkeste Philips Hue lampe, som er perfekt til soveværelset, med alle de smarte features.

Læs meget mere om lampen lige her!

Skriv et svar