ByTHERS – Design dine egne puder

I dag handler mange af os på nettet, hvor den menneskelige kontakt er meget begrænset. Vi udvælger de lækreste produkter, der passer lige til vores egen stil og gerne skræddersyet efter vores egne ønsker. ByTHERS tilbyder nettet denne fantastiske mulighed – at få designet sine egne puder!

 

Min erfaring fortæller at mange alligevel er interesserde i at se ind bag firmaets hjemmeside, og høre om deres historie. Får man præsenteret byTHERS smukke hjemmeside, har man jo ingen anelse om at bag skærmen sidder blot en enkelt mand med drømme om at skabe et smukt og luksuriøst design helt efter hans kunders ønsker.
Jeg har derfor været “bag om” byTHERS og fået ham til at svare på nogle spørgsmål, som giver dig muligheden for at se hvem der står bag de smukke produkter, og hvordan det hele startede.

 

Hvordan startede det?
“byTHERS startede i 2014 ved lidt af et tilfælde, da ejeren syede nogle puder til sin bror. Interessen fra andre var stor og så startede eventyret. Et enkelt design blev hurtigt til flere og i 2016 blev byTHERS udvalgt til at udstille på Formland-messen i Herning. I den forbindelse udviklede vi design-selv konceptet, så kunden i dag, selv kan udskifte knapperne på de populære puder med knap.
I dag produceres alle puder på vores egen lille systue i Danmark, hvor vi går højt op i godt håndværk og lækre materialer. Udover vores egne designs, laver vi også ofte specialbestillinger for kunder, der ønsker noget helt særligt.” – Nickolaj Thers

 

Bythers pyntepuder boligindretning interiorspotlight boligblog

Hvor mange er i i virksomheden?
“1. Virksomheden drives alene af stifteren.”

Hvad er jeres vision?
“Vores vision er at skabe produkter, der både er flotte og funktionelle. Vi går højt op i vores design-selv koncept, der gør kunden til designeren.”
Bythers pyntepuder boligindretning interiorspotlight boligblog

Hvad er jeres drivkraft?
“Vi brænder for at skabe flotte designs, der samtidig kan have en funktion i hjemmet. For os er det vigtigt, at en pude både kan pynte og samtidig fungere som god støtte under hovedet, når det skal slappes af.”
Hvad er vigtigt for jer i forhold til jeres kunder? 
“Det vigtigste for os er, at kunden altid har en god oplevelse ved at handle med os. Derudover ligger det os meget på sinde at yde den bedste kundeservice – både før og efter købet.”

 

Bythers pyntepuder boligindretning interiorspotlight boligblog
Hvad er vigtigt for jer i forhold til jeres produkter?
“Vi vægter kvaliteten af vores produkter meget højt. Vi er ikke tilhængere af “køb-og-smid-væk” kulturen, så for os er det vigtigt, at produkterne holder i mange år og at de holder sig pæne.” – Nickolaj Thers

 

Hos byTHERS er der kun fantasien der sætter grænser, og deres sortiment udvides løbende!
De har netop tilføjet de smukkeste runde opbevaringsbokse i 2 størrelser, med mulighed for at tilkøbe de yndigste hynder i et stort udvalg af farver.

Følg med på deres Instragram lige her
Følg med på deres Facebookside lige her

Lige nu har du mulighed for at få 10 % rabat med koden “FERIE

 

Bythers pyntepuder boligindretning interiorspotlight boligblog

1 tanke om “ByTHERS – Design dine egne puder”

  1. Pingback: Makeover af soveværelse - Stilrent med et twist • The Interior Spotlight

Skriv et svar