Væginspiration – Find din egen unikke style!

plakat interiorspotlight boligindretning boligblog

Mangler du væginspiration?
At finde de perfekte billeder til hjemmet kan være lidt af en udfordring!
Alle vil gerne have noget unikt og noget som beskriver familien der bor der og livet der udspilles.

Jeg har derfor samlet nogle kendte og ikke kendte virksomheder, der hver har deres unikke stil og udtryk, med masser af væginspiration til dig og dit hjem.

Dotmaps

Her kan du shoppe helt unikke Dotmaps, som navnet også lyder af. Dotmaps tilbyder minimalistiske prints med forskellige motiver af lande, landsdele og kontinenter.

plakat dotmaps interiorspotlight boligindretning boligblog

De smukke grafiske plakater med Dotmaps, er som navnet også antyder, lavet med prikker, som giver et rent og minimalistisk look. Plakaterne fåes i 4 forskellige størrelser, samt både på sort og hvid baggrund.

plakat dotmaps interiorspotlight boligindretning boligblog

Hos Dotmaps kan du også shoppe forskellige udvalgte citater, i 4 forskellige størrelser, og på både sort og hvid baggrund.

Endnu en unik mulighed hos Dotmaps, er at du kan få dine prints lavet på træ! Disse fåes i 3 forskellige størrelser, til dem der ikke bare vil have en plakat i en ramme på væggen.

Maigatter Design

Er ret ny i feltet, men har allerede helt unikke bud på markedet! Hos Maigatter design er der noget for en hver smag, da hun formår at skille sig ud i flere af hendes prints.

plakat interiorspotlight boligindretning boligblog

Her findes du både sjove motiver, hårdtslående statements og feminine yndige plakater. Alle plakater kan shoppes i 3 størrelser og til super skarpe priser fra 150-200 kr hos Maigatter Design !

plakat interiorspotlight boligindretning boligblog

Se de mange fede og unikke plakater hos Maigatter, og hjælp hende godt ind på markedet, så vi kan se meget mere til hendes designs.

Livingnature

De smukkeste og mest betagende naturplakater på markedet, er uden tvivl at finde hos Living Nature. Her forstår de at fange de skønneste

livingnature naturbilleder interiorspotlight væginspiration

Billederne er i sarte farver, men uden at på virke dybden og det fangende udtryk. På Living Natures hjemmeside har de også en fane der hedder Inspiration, hvor du har mulighed for at lade dig inspirere til opsatning og sammensætning af plakaterne. Billederne er indsendt af deres egne kunder med billederne i fokus i eget hjem.

livingnature naturbilleder interiorspotlight væginspiration

Men ud over de smukke naturbilleder, fører Living Nature også et væld af smukke børneplakater, alt fra citater til ABC og dyrebilleder. De har også en samling af de smukkeste eventyrsplakater baseret på H.C. Andersens klassiske eventyrer.

livingnature naturbilleder interiorspotlight væginspiration

Beeld

Upload dine mobilbilleder direkte i app´en, så har du indenfor 1 min. skabt en helt unik og personlig plakat, fyldt med gode øjeblikke og dem du værdsætter allermest. Download app’en til iPhone eller Android her

plakat interiorspotlight boligindretning boligblog beeld beeldprint

De har skabt et koncept som er mere end bare blæk og papir. Konceptet vækker minderne til live, skaber glæde og bidrager til endnu større livskvalitet. Personliggør boligindretningen med deres spændende billedcollager.

beeld print interiorspotlight væginspiration

Brug lige nu koden IACB25 og få 25 % rabat på hele din ordre hos Beeld.
Du skal dog være hurtig, da det kun gælder de 25 første ordre!

beeld billedcollage beeldprint interiorspotlight boligblog

Den bedste og mest personlige gave, der er super nem at lave og printet i topkvalitet hos Beeld.

Fandt du ikke det du søgte?
Se mere væginspiration og endnu en samling af fantastiske og smukke plakater i dette indlæg nedenfor:

http://interiorspotlight.dk/2018/02/posters-boligen-inkl-rabatkode.html

Skriv et svar