Boligindretning – Har du ikke grønne fingre? Her er løsningen

Er du også en af dem der glemmer at vande dine planter? Eller har du bare ikke grønne fingre?

Jeg har derfor samlet et par super gode ekspempler på hvordan dine blomster kan holde en livstid!

Hos Brøndsholm, findes der nemlig et utal af super naturtro og smukke falske blomster, træer og planter.
For mig, betyder det meget at de ser så ægte ud som muligt, hvilket indtil nu har været lidt en udfordring at fremskaffe, men med planterne fra Brøndsholm giver de et virkelig levende og naturligt look.

Denne smukke Orkide, vil aldrig miste blomsterne, som mine så ofte har gjort. Den er bare super smuk, og ser virkelig ægte ud. Prisen er super billig, især fordi man får så meget for pengene, da man aldrig skal ud og købe nye. Den kan klikkes hjem lige her. 

I udestuen kan det være ekstra svært at holde planter, da det hurtigt bliver varmt og planterne derfor udtørrer, men det vil aldrig blive et problem for denne smukke bambus! Den passer perfekt i stilen, og er bare super skøn at kigge på. Det er ikke en lille tynd udgave, men med masser af fylde og liv. Derfor kommer den også i flere dele, som skal sættes sammen for at give den højde. Du finder den direkte via dette link 

           

Hos Brøndsholm finder man også flere sider med enkelte blomster og blomstergrene, som enten kan sættes sammen til en buket, eller bruges enkeltvis som jeg har gjort det her.
Blomsterne er så små og fine, og ser super godt ud, selv tæt på! Pindene har jeg købt i et bundt for få penge i Plantorama.

Jeg er også vild med deres smukke falske Pilea, som er meget trendy i øjeblikket – Se hvilke planter der er et MUST i dette øjeblik, direkte link til bloggen hér. Planter kommer i en potte, men jeg har valgt at sætte den ned i en potteskjuler der matcher de andre jeg har, så de er gennemgående.

Det produkt jeg dog er mest imponeret over, er denne smukke buket! Blomsterne er super fint pakket, så de ikke bliver mast under forsendelsen, og størrelsen undervurderede jeg lidt da jeg bestilte dem. Men jeg er SÅ forelsket i dem!

Kvaliteten er helt i top, og de er bare så smukke! Folk tror slet ikke på mig, når jeg fortæller at de ikke er ægte, og de går endda hen og røre ved dem for at være sikre.

Jeg syntes det er helt fantastisk altid at have en smuk buket blomster på mit bord fremover, for det giver bare en masse liv og glæde med smukke blomster. Hvis i også MÅ eje dem, så kan de bestilles lige hér.

Brøndsholms hjemmeside findes der et utal af naturtro og smukke falske blomster, træer og planter, så det er kun fantastien der sætter grænser.
Der er uden tvivl noget der passer ind i alles hjem, og det bedste er at de bare holder og holder og holder!

 

 

1 tanke om “Boligindretning – Har du ikke grønne fingre? Her er løsningen”

  1. Pingback: 5 badeværelsesvenlige planter • The Interior Spotlight

Skriv et svar