Badeværelse

Badeværelset kan være et ret besværligt rum at indrette og give et personligt præg. For mig er et lækkert badeværelse, et sted med masser af plads, følelsen af wellness og med personlige ting, der viser hvem jeg er.

Vores badeværelse blev renoveret tilbage i 2010, af de tidligere ejere af huset, og er intrettet med masser af skabsplads, gulvplads og bordplads.

Stilen de har valgt til miljøet, er ikke matchende til min stil, så derfor har det været vigtigt for mig at skabe et miljø hvor jeg alligevel kunne føle mig selv.

Jeg fik fat på disse skønne stick Hooks fra Normann Copenhagen, i sort. Jeg er helt vild med dem i deres enkelhed uden at være kedelige!

Langs den ene væg har vi denne skønne sorte bænk, da jeg er typen der skal have et sted at smide mit tøj! Bænken er fra Jysk men minder en anelse om Hays Palissadebænk. Den er super stabil og super god til pengene!

Den smukke plante er Ficus Microcarpa Ginseng, et super smukt Bonsai træ. Du kan læse meget mere om hvilke planter der trender i øjeblikket – Kig med her

Da vores toilet er placeret i et hjørne, har vi en lille hylde ovenover. Jeg har længe gerne villet have en stige til ophængning, og endelig fik jeg mulighed for det. Stigen er fra Idemøbler, og lavet i bambus.

Da vores toilet er placeret i et hjørne, har vi en lille hylde ovenover. Her ses 3 smukke vaser fra Sinnerup, samt en skøn vase, der desværre er udgået så jeg har intet link. Den smukke ugle, er fra Plakatfar og jeg er SÅ vild med den! Den passer perfekt ind, og da jeg er kæmpe Harry Potter-fan, er den lige i min ånd.

De smukke lysestager i vindueskarmen er også fra Sinnerup, og giver en super smuk effekt med hullerne, når der er lys i dem.

Vores møblement er valnød og grå, og selvom det ikke lige er min stil, så ser det stadig pænt ud.
Nettet er fra Boliglover, og perfekt til kreative løsninger, som opbevaring af toiletpapir.

Duftpindende, som har den skønneste duft af bær! Jeg er SÅ vild med den, den er frisk og sød. Og i en sart lyserød farve, så den passer super godt blandt mine parfumer og cremer, der matcher helt perfekt! De kan købes direkte hos Boliglover.

Jeg elsker spejle, det skal ikke være en hemmelighed, og det helt unikke DOIY spejl med øjenvipperne kan klikkes hjem hos skønne boliglover – der forresten har gratis fragt med DAO! Her kan du også købe håndcremen og duftlyset fra YARD ETC.

Tips der giver følelsen af wellness:
– Stearinlys, eller anden form for hyggebelysning.
– Skønne dufte – Enten duftlys, duftpinde eller rumspray.
– Lækre produkter til håret og kroppen.
– Store bløde håndklæder eller badekåbe.
– Musik – Meditations- eller afspændingsmusik
– Ro – Giv dig god tid til selvforælelse.

Jeg syntes helt klart at mit badeværelse er, et sted med masser af plads, følelsen af wellness og med personlige ting, der viser hvem jeg er.

Skriv et svar