Lader baby vente på sig?

Inden jeg blev gravid, undersøgte jeg en masse på nettet, i tilfælde af at det ville tage lang tid, så ville jeg se hvad der fandtes af produkter til at hjælpe en baby lidt på vej.

Der er faktisk en hel del produkter på markedet som hævder at gøre både det ene og det andet, men vi nåede aldrig til at teste dem.

Men jeg vil alligevel dele min viden med jer, i tilfælde af at der sidder nogle af mine læsere, der går med disse tanker.

First of all.. Som siger lidt sig selv: Spis sundt og varieret, drop alkohol og smøger (det gælder også manden) og dyrk motion.

Jeg vil anbefale at begge parter dagligt tager tilskud af multivitamin (gerne Omnimin) og fiskeolie (gerne EyeQ, de giver heller ikke opstød). Da det sikre at vitaminbehovet bliver dækket og fiskeolien har en positiv effekt på både mandens sæd og kvindens slimhinder.

Det skal lige siges, til dem der ikke ved det, jeg har arbejdet i min mors helsekost forretning siden jeg var 16 og til jeg startede på udd. som social- og sundhedshjælper. 
Jeg er vokset op i en jungle af biodynamisk kost, anatomi og fysiologi, kosttilskud, kurser, foredrag, alternativ behandling, osv. 
Så jeg VED hvad jeg snakker om! 😉 
Man kan få mange apps, teknikker og udregninger til at kortlægge ens ægløsning, men jeg vil dog anbefale at man mindst én gang prøver ægløsningstests, da man måske finder ud af at ens ægløsning ligger få dage før eller efter ens egne beregninger. Det gjorde min! Den lå 2 dage før det som vi regnede med. 
Der er nogen der kan se det på deres udflåde, at det ændre konsistens og andre kan mærke de har ægløsning pga. hovedpine eller ægløsningssmerter.
Men hvis du ikke er sikker på din ægløsnings, så ville jeg teste! 
HUSK! Ægløsningstests er IKKE som graviditetstest. Der vil altid komme 2 streger, men teststregen skal være TYDELIGERE end kontrolstregen.
Jeg har efterhånden oplevet mange som ikke kunne forstå at de havde ægløsning i 4 dage. Hm.. :p 

Nå.. Nu til det seriøse! 

Manden bør indtage: 
– Selen og Zink tabletter for at styrke sæddannelsen og sædcellernes bevægelighed
– Q10, 60 mg dgl. For at styrke sædcellernes bevægelighed. 
Selen og Zink er dog vigtigst vis man vil prioritere. Disse skal tages som ekstra tilskud til vitaminpillen. 
Kvinden kan indtage: 
– Fructus Femina dråber (Også kaldet babyklister), som gør at de befrugtede æg sætter sig bedre fast på livmodervæggen. Deraf navnet! Kan købes her.
– Gele Royal kapsler, som normalisere hormonbalancen, mensturationscyklussen og giver stærkere æg. 
– Folinsyre, som også tages i de første 12 uger af graviditeten da det er med til at danne barnets rygmarv, som dannes allerede i de første uger, næsten inden graviditeten er opdaget. 
Derudover: 
– Pre-seed, er sædvenligt glidecreme, som både kan bruges som almindelig glidecreme, men kan også føres op med et hyldester så det ligger omkring livmoderhalsen. Købes her.
– Ægløsningstests, som jeg skrev om tidligere, for at sikre at man nu også satser på den rigtige dag. 
– Zoneterapi eller akupunktur kan også bruges. Hvor professionelle går ind og påvirker nogle punkter i kroppen som skulle øge fertiliteten. 
Hvis man vil gå ALL THE WAY! Kan man tage den kur der hedder Kanonkuren, som er en kur med en masse produkter som øger fertiliten hos både manden og kvinden. Mange af produkterne, er dog nogle af dem jeg har beskrevet ovenfor. Der kan læses om kuren her: kanonkuren.
Inde på http://www.billige-teste.dk/, er der en masse forskellige produkter, bøger og andet. Så prøv at snuse lidt rundt der inde og se om der er det i har brug for.
Siden er nem at overskue, let at navigere rundt på og priserne er ganske ok. 
Håber det har givet lidt overblik over de forskellige ting der findes og hvad der er godt.
Alle tingene kan købes enten på nettet, den lokale helsekost eller i Matas.
Jeg vil dog stærkt anbefale at man undgår de billige udgaver at produkter, da effekten ikke altid er den samme. 
Held og lykke!
Og jeg håber at der om 9 måneder er ekstra mange så bebser i verden! 😀

Skriv et svar